zekvan kullanıcısının son içeriği

1. zekvan

Yeni Nesil 600 CC Klasmanı Düşük Performansları

Eski hallerinden eser kalmadı. Belki de iyi oldu en azından 600 ile 1000 arasında bir fark oluştu. Belki de Euro 4 emisyonları buna sebep oldu. Ancak 299 gören R6 lar 280 gören 600rr lar tarih oluyor anladığım kadarıyla. Tabi fiyat farklılıkları da peşinden gelecektir. ''600 lük alacağına aynı...
  2. zekvan

600cc Supersport Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Elbette araştırmalar yaptım en doğru motosikleti seçmek için ancak ekonomi, ergonomi, şartlar-koşullar göz önüne alındığında tecrübeli görüşlere yada farklı görüşlere ihtiyacım oluyor. Supersport çoğu kişinin özellikle bende yargıladığı bir konu, evliyim, halk tabiriyle uçuk...
  3. zekvan

Motosiklet kazası / Ekipman önemi / Adli süreç

Merhaba arkadaşlar, Kardeşim (21) bizler gibi motosiklet tutkunu daha çok chopper tarzını seviyor ve o tarz motosiklet kullanıyor. Üniversite öğrencisi aynı zamanda malum pizzacıda kuryelik yapıyor. Cumartesiyi pazara bağlayan gece (06.01.2019) 01:30 son siparişini götürürken kurye motoru ile...
  4. zekvan

MOTOSİKLETTE %0 ÖTV

[/url][/IMG] 250 CC ALTINA GELMİŞ :farao: https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/sofuoglu-devreye-girdi-motosiklette-otv-sifirlandi-2952689/ Konu daha önce açılmış özürlerimi sunarım .. Bende internet explorer var geriden geliyorum :pr:
  5. zekvan

MOTORUN ISITILMASI HAKKINDA

Arkadaşlar yaz yada kış fark etmiyor gaz vermeden önce yaklaşık 6-7 dakika motorun ısınmasını bekliyorum ta ki rölantide devir düşene kadar. Tabi bu bazen problem yaratıyor, geçen sabah işe giderken komşum balkondan çıkıp ''uyuyoruz be kardeşim'' diye sitem etti. (sitem etti derken yumuşatılmış...