zekizeki kullanıcısının son içeriği

1. Z

Revit Raceway Mevsimlik Mont (Mavi-Beyaz) 249,99-TL

hepsiburada sitesinde revit mont 249,99-tl. 3 gün önce farkettim. konuyu hepsiburada ya ilettim dün ve değişen bir şey olmadı. insanlarla alay mı ediyorlar anlamadım. https://www.hepsiburada.com/revit-raceway-mevsimlik-mont-mavi-beyaz-p-OTFE49327-XXL
  2. Z

4,00₺ ye motosiklet ekipmanı

Dün farkettim bu fiyatı, telefonlada aradım durumu söyledim, ancak şu ana kadar bir düzeltme yapmadılar.
  3. Z

Hepsiburada 30tl ye mont

Hepsiburada com da 30 TL motosiklet montu var bilginize.
  4. Z

Renault 19 zor çalışma

1997 model 1.4 lpg li europa aracım soğuk havalarda zor çalışıyor. Benzinde de denedim yine aynı zor çalışıyor. Özellikle 2 - 3 gün binmediğim zaman 9-10 marştan sonra ancak çalıyor o da motor tekliyor ve bazen yola çıktıktan sonra ışıkta durunca stop ediyor. Ustalara gösterdim ama sorunu...
  5. Z

2017’ de motosikletsiz geçti

İnşallah 2018 yılında bir motosiklet alabilirim.
  6. Z

Yargıtay ses kaydını delil olarak kabul etti.

Telefonda sizi tehdit eden veya sizi dolandırmaya çalışan kişinin ses kaydını alsanız delil olarak kabul edilir mi? Antalya'da yaşanan bir olayda Yargıtay, ses kaydını delil olarak kabul etti.Antalya'da yaşayan Mehmet B, telefonda kendisine hakaret ve tehdit eden kişinin sesini telefonla...
  7. Z

Güzel bir video...

https://m.youtube.com/watch?v=UKzV5rJaL_M
  8. Z

sizin fikriniz

ben sivasta memurum. sınavla müdür yardimcisi oldum ve atama istanbul oldu. istanbulu hiç bilmiyorum. gidip gitmeme konusunda kararsizim. taysiyeleriniz nedir. teşekkürler
  9. Z

yamaha xenter 2016

Zamanın kontrolünü elinize alın Şık ve pratik Xenter, şehirde kolaylıkla gezinmeniz için tasarlanmıştır. Dik sürüş pozisyonu ve geniş ayaklık rahat bir yolculuk sunarken yüksek tekerlekler güvenli sürüş sağlar.İkili ön farlar ve LED arka far aracın etkileyici tarzını geliştirir. Ayrıca araçta...
  10. Z

yamaha d light nasıl alınır mı?

Slm.a. arkadaslar. Internette yamaha dlight ile ist samsun yapan birinin videosunu izledim. Gerçi molali gezmeli 14 saatte gitti ama güzeldi. Benim sorum dlight nasıl bir motor fiyat performans olarak.

Yeni mesajlar