Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hepsiburada sitesinde revit mont 249,99-tl. 3 gün önce farkettim. konuyu hepsiburada ya ilettim dün ve değişen bir şey olmadı. insanlarla alay mı ediyorlar anlamadım. https://www.hepsiburada.com/revit-raceway-mevsimlik-mont-mavi-beyaz-p-OTFE49327-XXL
1997 model 1.4 lpg li europa aracım soğuk havalarda zor çalışıyor. Benzinde de denedim yine aynı zor çalışıyor. Özellikle 2 - 3 gün binmediğim zaman 9-10 marştan sonra ancak çalıyor o da motor tekliyor ve bazen yola çıktıktan sonra ışıkta durunca stop ediyor. Ustalara gösterdim ama sorunu...
Telefonda sizi tehdit eden veya sizi dolandırmaya çalışan kişinin ses kaydını alsanız delil olarak kabul edilir mi? Antalya'da yaşanan bir olayda Yargıtay, ses kaydını delil olarak kabul etti.Antalya'da yaşayan Mehmet B, telefonda kendisine hakaret ve tehdit eden kişinin sesini telefonla...
ben sivasta memurum. sınavla müdür yardimcisi oldum ve atama istanbul oldu. istanbulu hiç bilmiyorum. gidip gitmeme konusunda kararsizim. taysiyeleriniz nedir. teşekkürler
Zamanın kontrolünü elinize alın
Şık ve pratik Xenter, şehirde kolaylıkla gezinmeniz için tasarlanmıştır. Dik sürüş pozisyonu ve geniş ayaklık rahat bir yolculuk sunarken yüksek tekerlekler güvenli sürüş sağlar.İkili ön farlar ve LED arka far aracın etkileyici tarzını geliştirir. Ayrıca araçta...
Slm.a. arkadaslar. Internette yamaha dlight ile ist samsun yapan birinin videosunu izledim. Gerçi molali gezmeli 14 saatte gitti ama güzeldi. Benim sorum dlight nasıl bir motor fiyat performans olarak.