Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adanadan istanbul tuzlaya piyade okuluna kardeşimi mülakata getirecegim aracımla gelecegim fakat otel veya pansiyon bakıyorum netten bulamıyorum yardımcı olurmusunuz..tşkr edrm
2011 model kanuni windys 150 cc motosikletimin sigortası bugun günü doldugundan sigorta şirketine gittim.fiyatları görünce şok oldum.110 tl 150tl ve hatta 318tl fiyat verdiler en son ergo sigortada 95 tl sigortamı yaptırdım.fiyatlar çok pahalı türkiyede insanları motosiklete teşvik...
ilk defa gezi resmi paylaşıyorum bu konuda tecrübem yok.iyi seyirler.
ceyhandan çıkarken radar ile hız kontrolü..
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/536072_3453119259909_1628625855_32846341_2124562195_n.jpg
kozan barajı
kozan-dagılcık piknik alanı...
ceyhandan 12,30 civarı adanaya gitmeye karar verdim yola çıktım 30km filan gitmiştim E-5 kara yolundan seyir halindeyken yolda çelik halat gördüm solumda arabalar vardı sola atamadım motoru ve üzerinden geçtim yaklşık 3km sonra 90km hızla giderken ön lastik birden indi savrulmadan nasıl...
CEYHANDA eski ADANA yolu başlangıcıında kanuni windy s 150 ile kavşakta dururken vitesi boşa aldım araç:ların geçmesini bekliyordum ki birden sarsıntı ile ileri gittim arkadan son kasa toyota corolla çarptı.ama düşmedim dayı bizimi öldürecen dedim sürücü özür filan diledi bişe varsa karşılayım...
iyi günler arkadaşlar kanuni windy s 150 geçen hafta aldım fakat arka sinyali lambası kırdık daha dogrusu sinyaller saglam degil.nasıl bir sinyal takmalıyım...