Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şahsen deneyimlemedim ama motosiklet alırken araştırdığım bir modeldi, srk250'deki indirime denk gelmemiş olsaydım eğer muhtemelen adx almış olacaktım. Hakkında olumsuz bir yorum okumadım, neredeyse.
Ürünü fiziksel olarak görmenizin imkanı yok. Mağazada bulunmuyor. Mağazadan değişmiyor. Mağazaya iade edilmiyor.
İlginç bir yaklaşımları var. Ürünü internet sitesinden görerek sipariş verdim, o kadar.
1772800003
Anlayışınız için teşekkür ediyorum. Tam olarak bundan bahsettim hocam, ağzınıza...
hasta mısınız? sizi de forum yönetimine şikayet edeyim :)
DHL eCommerce ile gönderdim, eski adıyla MNG kargo. Sitelerinden kod oluşturuluyor zaten, sizinki ile aynı süreçten geçtim.
Merhaba, geçtiğimiz hafta motomax'in internet sitesinden iki adet ürün sipariş ettim.
Kask
https://www.motomax.com.tr/blauer-ff01-fiber-kapali-motosiklet-kaski-titanyum
Mont
https://www.motomax.com.tr/shima-drift-korumali-motosikletci-montu-siyah
İkisi de "Garajj" ismini verdikleri indirimli...
marka-model hakkında bir bilgim yok ama 99 bin'e bedava değil mi? parayı küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu denli bi rmotosiklet için 99 bin az paradır.
50 bine çinli elektrikli bisiklet satılıyor memlekette.
en kötü ne olabilir?
Aldığım günden bu yana kapalı alanda duran, ekipman almamı bekleyen motoruma kısmetse bu hafta itibari ile kavuşuyorum :)
Ekipman olarak;
Kask: Blauer FF01
Mont: Shima Drift+
Bot: TCX Ikasu 2 WP aldım.
Eldiven ve pantolon(dizlik) kaldı. Bayiden alıp getirdiğim gibi duruyor 2 aydır.
Teşekkür ederim. Scorpion'un da karbon modelini denemiştim, adını hatırlamıyorum şimdi. Hafiflik ve tip olarak güzel ama fiyatı 23 bin civarındaydı. Kaskların kabuk kalitelerini kötüden iyiye sıralarsak:
Termoplastik
Polikarbon
Fiberglass
Kompozit Fiber
Karbon Fiber
En ucuz kompozit fiber...
Bugun motomax'da sena phantom'u denedim. Ses kalitesi çok hoşuma gitti ama o kadar para vermek istemedim. Bir de kaskta bulunan güneş vizörü çok kötü, kısa kalmış. Kaska boşa yük etmişler. Motosiklet maceram belki uzun soluklu olmaz diyerek Blauer FF01'i sipariş ettim.
Konu dışı olacak; mont...
Sizinle paylaşınca tekrar baktım da, blauer alacağım sanırım ben :D çok para veresim de yok.
Motomax'e bu cumartesi ya da onumuzdeki hafta gideceğim. Sena'yı da deneyeceğim
Ekipman alışverişi arefesindeyim ben de. Bir süredir kasklara bakıyorum.
Sena Phantom'u aldım radarıma. Motomax'da nakit ile 21'e geliyordu sanırım. Bir bakın isterseniz.
Teşekkür ediyorum. TNT250'de ses 9/10 ise bunda en fazla 7/10 diye düşünüyorum. Gerçi motoru 1 kez kullandım, yorumlarımı bunu bilerek dikkate alın :)
Baktım, TR çevirisini yapıp lokal olarak yedekledim bile :) İlk bakıma götürürüm, sonrasında gitmem diye düşünüyorum. 3000 TL falan düdüklerler...
Attığınız manual'i inceledim, kesinlikle dolandırıcı bu RKS :) Yanıt alırsanız buradan da paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim, sağ olun.
İlk bakımı onlara yaptırıp, kalanını kendim 6bin km'de bir mi yapsam diye düşünüyorum.
Bence farklı bir üretim değildir. Çünkü motorun üzerindeki stickerlar...