zazenya kullanıcısının son içeriği

1. zazenya

Hangi intercom?

Selamlar, İntercom almak istiyorum fakat hangisi daha mantıklı karar veremedim. Ağırlıklı olarak müzik dinlemek için kullanacağım. Modeller şunlar: 1. Fiyat ve marka olarak çok cazip, ancak hiçbir yerde kullanıcı yorumu bulamadım Sena 5R Lite 2. kn6000 ve cmmk06 ile aynı sanırım, iki markanın...
  2. zazenya

Kış uykusundaki motoru nasıl uyandırmalı?

Selamlar, 6 aylığına yurt dışına çıktığım için motorumun aküsünü söküp üstünü güzelcene örttükten sonra yatışa bırakmıştım. Kavuşma günü yaklaşıyor, nasipse bu mart ayında dönmüş oluyorum. İlk kez motorumu bu kadar uzun soluklu inaktif bıraktım. Marş öncesinde ve marş sonrasında ne gibi bir yol...
  3. zazenya

Motosiklet botu tavsiyeniz var mı?

Herkese selam. Fiyatı çok ütopik olmayan tam boy motosiklet botu arayışındayım. YDS'nin şu modeli çok makul duruyor: https://www.ydsshop.com/attm-1096-motorsiklet-botu--siyah-1397 Bu modeli deneyimlemiş kişi varsa yorumlarını merak ediyorum. Farklı model/marka tavsiyesi olanlar da yazarsa sevinirim.
  4. zazenya

2021'de motorsiklet almak

Geçtiğimiz yıl hemen her alanda olduğu gibi, motorsiklet pazarında da belli bir aralıkta üretim bandı durdu, saçma sapan zamlar geldi, geçici ek vergi geldi ve kalktı, galerilerin kafasına göre belirlediği ikinci el fiyatlar piyasaya oturdu ve dahası... Önümüzdeki ay motorsiklet satın almayı...

Yeni mesajlar