ZATimuhterem kullanıcısının son içeriği

1. Z

taksim

geçen akşam mmt motor kulubü bir organizasyon yapış 100 motor olarak yola çıkmışlar herbirinde türk bayrağı bende bu guruba üsküdarda rasladım ve peşlerine takıldım taksime gidiyorlarmış orada toplanan vatandaşlara destek vermek amacıyla taksime vardığımızda 250 motor olmuşuz o muhteşem...
  2. Z

selamlar

arkadaşlar yarın için riva veya şile ağva gibi yerlere gidecek arkadaş varmı acaba bende peşinize takılsam
  3. Z

istanbul antalya

herkese selam arkadaşlar bende 150 zat var bu yakınlarda bunu satıp 150 lik regal raptor almayı düşünüyorum ardındanda yakın zaman içinde istanbul çeşme, çeşme kuşadası, kuşadası didim, didim bodrum, bodrum marmaris, marmaris fethiye, fethiye kaş, kaş antalya, antalya istanbul, gibi bir rotam...
  4. Z

RİVA

yarın riva taraflarına gidecek arkadaş varmı benim üç dört saatlik bi zamanım var riva yada yakın çevrelerinde bi yerleri dolaşmak istiyorum
  5. Z

YOL ARKADAŞLIĞI

TÜM MOTORCU ARKADAŞLARA SELAMLAR BEN İSTANBUL ÜSKÜDAR DA OTURUYORUM 6 YILDIR 150 ZAT KULLANIYORUM MOTORLA GEZMEYE BAYILIYORUM AMA 6 YILDIR YALNIZ GEZMEKTEN SIKILDIM YOKMU ANADOLU YAKASINDA BANA YOL ARKADAŞLIĞI YAPACAK BABAYİĞİTLER ŞÖYLE İKİ ÜÇ MOTOR BİRLEŞİP CUMARTESİ GÜNÜ Bİ RİVA ŞİLE YADA...

Yeni mesajlar