zarem kullanıcısının son içeriği

1. Z

Dişlerim ufalanıyor galiba

Merhaba,ön dişim ufalandı çok az,tüm dişler normal o çok keskin bunun bir tedavisi var mıdır? yoksa normal bir şey midir? Başına gelen var mı? Yoksa dişçiye mi gideyim direk(malum özele gitmek lazım oda para para para..)
  2. Z

Supermoto

Merhaba arkadaşlar,abiler sormak istediğim bir şey var bakıyorum,araştırıyorum fakat bu supermoto'lar hakkında fazla bilgi bulamadım işte yarışları oluyormuş vs. Mesela bu supermotoları şehir içi kullanabilir miyiz? 40-150 km arası yolculuklar yapabilir miyiz? Onların koruma ekipmanları da çok...
  3. Z

Nasıl oluyor bu iş

Konuyu buraya taşımaya karar verdim. Merhaba,git gide bilgi toplamaya başlıyorum motosiklet konusunda ve çok teşekkür ediyorum bunda en çok yardımcı olan siz üyelersiniz.Merak ettiğim şey ise şu daha yeni başlayacağım önce araştırmalarımı ve ehliyetimi tamamlamadan önce bilgi toplayayım dedim...
  4. Z

Nasıl oluyor bu iş

Merhaba,git gide bilgi toplamaya başlıyorum motosiklet konusunda ve çok teşekkür ediyorum bunda en çok yardımcı olan siz üyelersiniz.Merak ettiğim şey ise şu daha yeni başlayacağım önce araştırmalarımı ve ehliyetimi tamamlamadan önce bilgi toplayayım dedim. Şimdi benim kullanımıma CBR 250...
  5. Z

KORUMA TAKOZU

Burdan öğrendiğim kadarıyla KORUMA TAKOZU denilen motor kaza sırasında önleyen sağ ve sol tarafına takılan parça hakkında bir konu açılmıştı koruma takozunun asıl amacı yarışlarda motoru sürücüden uzaklaştırmak ve olası bir kaza durumunda motor toparlanamaz hale gelir denmişti ama bakın şu...
  6. Z

SON NOKTA

Arkadaşlar foruma üye olalı çok olmadı ama çok şey öğrendim bile ve kararlarımda sürekli değişti ama artık son noktayı koyup o tarz üzerinde yoğunlaşmam gerek arkadaşlar.Şimdi tabi her gencin hayali bir ss olarak başlar sanırım bende genel olarak ss dedim ilk başta.. sonra kendi kullanım...
  7. Z

250 NAKED

GT 250 hyosung ve MEGELLİ 250s düşündüğüm naked motorlar megelli 250s daha bir hoş gibi ama megellinin servis ağı yedek parçası vs çok bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa konuyu biraz anlatabilir mi
  8. Z

Tercihim ne olmalı

Merhaba,aranıza daha yeni katıldım.Çok seviyeli bir topluluk olduğunu gördüm ve aranıza katılıp bilgi toplamak istedim yardımcı olur ve aranıza kabul ederseniz ne mutlu.Ben 1yıl sonra ehliyet sınavlarına gireceğim,ilk başlarda tabi heves hemen dedim bir CBR 250r ninja 250 sonra kendi şartlarımı...

Yeni mesajlar