Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Bu güne kadar her şey çok güzel gidiyordu. Hatta iki gün önce Tirilye'ye gitmiştik viraj yapmaya. Bu gün karlı havada yatıyorlardı bahçede fizy ile birlikte annemi iş yerine bırakmam gerekiyordu binmek zorunda kaldım. Ve muhtemel sona ulaştık. Motor sağa yattı :salut: dış...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce CBR 125 sahibi olduk. Sürekli şehir içinde gezip motora alışıyordum bu gün net olarak alıştığımı düşünüp bir Mudanya turu yapayım dedim sonradan da Mudanya yetmedi ve Tirilye'ye devam ettim :) Bilen arkadaşlar bilir Mudanya'dan Tirilyeye giden yol...
Merhaba arkadaşlar . Scooter kullanıcısıyım. Gerçi neye bindiğinin bir önemi yok önemli olan bir motorun üstünde o zevki yaşamak. Sonuçta hepimiz bu zevki yaşamak için kullanıyoruz. Malum kış geldi havalar soğudu ve ben motor kullanmaktan vazgeçemeyen biriyim. Üşümemek için kat kat giyinmekten...
Selâmün aleyküm. Ben Zakir Hasan. Bursa'da yaşıyorum. 17 yaşındayım ehliyetimi yeni aldım. Honda fizy motorum ile aranıza katıldım. Daha önce kymco ck 125 kullanıyordum (ehliyetsiz olarak)... Motosiklet küçüklüğümden beridir en büyük tutkum. Racing motosikletlere çok büyük ilgim var fakat...
Merhaba arkadaşlar. Motorumun vitesle ilgili sıkıntısını aşmıştım artık baya baya kullanmayı öğrenmiştim fakat motorum şu anda çalıştırdığımda 2 saniye gaz vermeyeyim hemen kapanıyor. Hava sıcak buralarda havalarla alakalı olduğunu sanmıyorum :S bilenler yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden...
Merhaba Arkadaşlar. Ben Zakir Hasan. Gün itibari ile 2005 model bir Kymco ck 125 aldım. Motosiklet eski olduğu için mi veya içinden alınıp çıkarıldığı için mi bilmiyorum fakat "N" ışığı yok yani boş viteste olduğumuzu bilemiyoruz. Sadece ışığı değil onun orada var olduğunu temsil eden bir şey...