zagadazigidi kullanıcısının son içeriği

1. Z

MOTORUM HARARET YAPIYOR ?

Selamun aleyküm arkadaşlar , 2005 Model CBR 125 im var , motoru çalıştırdıktan 2-3 kilometre sonra motor hararet göstergesi 5/4 hatta 5/5 yani kırmızıya kadar çıkıyor sebebi ne olabilir suyunu kontrol ettim eksik değil . Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler bir ustaya göstermeden önce bilgi...
  2. Z

JANT EĞİĞİ - YARDIM

Selamun aleyküm arkadaşlar , Forumda bir arkadaşımız paylaşmış bende onun fotoğrafını kullanarak sorunumu anlatmaya çalışıcam :) Burdaki eğik gibi arka jantımda 2-3 tane hafif yanaktan eğik var , hiçbir sarsıntı yapmıyo ama hergün veya 2 günde bir havası iniyor benzinciye gitmekten bıktım ...
  3. Z

12V 35W Ampul-Yardım

Selamun aleyküm arkadaşlar, 2005 model CBR 125 ' e bildiğiniz üzere 12V 35W far ampülü gidiyor. Ben internette bi ampül buldum sipariş vericem ama endişeliyim belki bileniniz vardır , bulduğum ampüller zenon tipi yine 12V 35W . Bildiğim kadarıyla zenon farlara özel sistem kuruluyo ancak burda...
  4. Z

Motordan gelen ses , yardım lütfen .

Arkadaşar Selamun Aleyküm , Motorumu yagmurda bıraktım benzinde az vardı neyse benzinciye girdim benzin attım 2-3 kilometre sonra motordan tık-tık diye ritmik ses gelmeye başladı durdum tekrar kalktım kalkar kalkmaz başlıyor devir arttıkça çıkan ses daha da hızlılaşıyor yavaşladıkça yavaşlıyor...