yusufika kullanıcısının son içeriği

1. yusufika

honda dylan ıkıncı ele kredı kartıyla satıyorum

verdım verecem varsa isteyen verebılırım kredı kartına taksıtde yapabılme olanagım var 3700 ben ıstıyorum vade farkınıda arastırdım 12 aya 4100 e gelıyor bu avantajı kacırmayın pesinde ıse 3700ytl pazarlık payı vardır http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3017708 :rendeer...
  2. yusufika

köpru yolunda kaza

kopruden gectıkten sonra besıktas ayrımına gelırken cok kotu bı kaza oldu. ıkı kurye bırbırlerıne carptı .dıgerı ayaktaydı ama dıgerı cok kotu durumdaydı. bı hemsıre de baktı falan oldu dedı sonra ambulans geldı yarım saatten fazla ugrastı bı belırtı gorduler hemen hastaneye kaldırdılar...
  3. yusufika

satılık honda dylan kırmızı

model:honda dylan 150 km:24000km yılı:2006 fiyatı:4000 ytl pirelli yeni lastik taktım.
  4. yusufika

yeni runner

yeni kasa runner arıyorum fıyatı uygun olması sartıyla pesın almak ıstıyorum bayilerin dikkatine.:wiinkk:
  5. yusufika

honda dylan mı derby 250gp1 mı hangisi

honda dylanı satıp yerine derby 250 almayı düsünüyorum bilemiyorum hondanın saglamlıgı ortada derby e güvenebilirmiyim arkadaslar bilgisi olanlar bu motor hakkında bana bi yön versin. yoksa runner200 mü ama derbye kafayı takmıs durumdayım.

Yeni mesajlar