yucelozel kullanıcısının son içeriği

1. yucelozel

Roz Ocağa doğru

Yine uzun zamandır gitmeyi istediğim Yolocak şantiye yolumuzun tam karşısındaki Roz Ocak yolu diye idda edilen yola gtmek için yola koyuluyorum ve Karagedik mahallesinde böyle bir özel mülkmüş gibi görünen bir kapıdan rahatça geçebiliriz.. Ve hergün geçtiğim şantiyeye uzanan...
  2. yucelozel

Mendos'un derinliklerine

Haftalardır şehirm merkezinden görünen ama girişini bulamadığım Mendos dağı eteklerindeki yeni açılan orman yolunu bulmaya çalışırken ilk önce Ovacık'tan Mendos'un daha önce bildiğim bölgelerine doğru bir giriş yapıyorum. Anladığım kadarıyla dağ eteklerindeki yangın yolları zig zag ara orman...
  3. yucelozel

Mendos'un derinliklerine

Haftalardır şehirm merkezinden görünen ama girişini bulamadığım Mendos dağı eteklerindeki yeni açılan orman yolunu bulmaya çalışırken ilk önce Ovacık'tan Mendos'un daha önce bildiğim bölgelerine doğru bir giriş yapıyorum. Anladığım kadarıyla dağ eteklerindeki yangın yolları zig zag ara orman...
  4. yucelozel

Karagedik-üzümlü dağ yolları (Fethiye)

Yol Fethiye-Muğla yolu üzerindeki makastan ayrılan bir şose yoldan başlıyor,keşif Nazlı 'dan gelen telefona kadar sürüyor , sadece bir keşif hissiyatı ile yola devam ediyorum zaten keyifli bir hava ve zaman değil bir iş çıkışı.. Kendi hallerinde dolaşan bu...
  5. yucelozel

Rüzgar/yağmur öncesi Konu; Moto- foto, Yer;Ölüdeniz.

30 Mart 'taki ölüdeniz motokross yarışlarını müteakiben soluk gri bir gökyüzünde,mutluluğu aramaya Nazlı ile birlikte karakaçanın üzerinde meyil ettik. Hemde biraz "fotogıraf" çekmeye.. Fırsat bulamadığım bir çok gezi planını gerçekleştirme dileğiyle.Herkese sevgi saygı...
  6. yucelozel

Şantiye/orman yolları Karagedik-Fethiye

Ocaktaki işleri hallettikten sonra çevre mecraları keşfe davranıyorum.Yol içinde dere akan bir vadi kenarından devam ediyor. Bir süre sonra düzgün araç yolunu terkedip daha çok 2 teker yolu olarak takip eden yol geniş orman yollarına açılıyor ve takip ediyorum. Bir telefon geliyor...
  7. yucelozel

2004-5 Yamaha XT660R arıyorum

Alışveriş kolaylığı açısından ege ve akdeniz bölgesi civarı tercihen muğla civarı olursa daha hoş olur,ödeyebileceğimi düşündüğüm fiyat aralığı açısından 2004-5 Yamaha Xt660r arıyorum,bu civarda satmak istediğiniz bir Xt660r niz varsa ulaşın görüşelim. [email protected] 0 533 641 13 67...
  8. yucelozel

2004 Yamaha XT660R arıyorum

Başlıkta belirlediğim gibi 2004 xt660r arıyorum ilgilenenler maille ulaşabilir. [email protected]
  9. yucelozel

Satılık Zealsun 200GY-A

Marka:Zealsun Model :ZS 200 GY-A(2006) Km: 5300km Durum: 2006 temmuz ayında aldım ve yine aynı ayda trafiğe çıkışlı,Muğla –Fethiye’deyim.Şuan genelinde büyük bir problemi yok, sıfır alacak olduğunuz herhangi bir çinlide karşılaşılması gereken tüm sorunlarla karşılaşıldı ve eksikleri...
  10. yucelozel

Zealsun 200 GY-A

Marka:Zealsun Model :ZS 200 GY-A(2006) Km: 5200km Durum: 2006 temmuz ayında aldım ve yine aynı ayda trafiğe çıkışlı,Muğla –Fethiye’deyim.Şuan genelinde büyük bir problemi yok, sıfır alacak olduğunuz herhangi bir çinlide karşılaşılması gereken tüm sorunlarla karşılaşıldı ve eksikleri...
  11. yucelozel

Satılık 2006 Zealsun 200 GY-A

Marka:Zealsun Model :ZS 200 GY-A(2006) Km: 5000km Durum: 2006 temmuz ayında aldım ve yine aynı ayda trafiğe çıkışlı askere gideceğim için satmam gerekiyor.Muğla –Fethiye’deyim.Şuan genelinde büyük bir problemi yok, sıfır alacak olduğunuz herhangi bir çinlide karşılaşılması gereken tüm...
  12. yucelozel

Terkedilmiş Cennet..

Faralya tarafına doğru uzanmak istedim bugün, daha öncesinde ise Mendos dağlarını bir kolaçan etmek istedim.Ovacık ‘ tan ayrılan yollarla.. Aslında burayı çıkabildiğim yere kadar çıkmayı düşünüyordum hem zaman uygun değil hem elektrik problemim çıktı elektrik strat çalışmıyor sanırım...
  13. yucelozel

Komşu Koy

“Fethiye’de gitmediğim yol kalmasın !” kişisel projem kapsamında( :) ) bugun Google earth’de daha önce hiç girmediğim Katrancı yol ayrımının biraz ilersindeki bir yolu gözüme kestiriyorum. Resimde görülen arıcılık ile uğraşanların yolun bir kısmında karşımıza çıkacak olan kulübesinden...
  14. yucelozel

Zealsun 200 GY-A

Marka:Zealsun Model :ZS 200 GY-A(2006) Km: 5000km Durum: 2006 temmuz ayında aldım ve yine aynı ayda trafiğe çıkışlı askere gideceğim için satmam gerekiyor.Muğla –Fethiye’deyim.Şuan genelinde büyük bir problemi yok, sıfır alacak olduğunuz herhangi bir çinlide karşılaşılması gereken tüm...
  15. yucelozel

Katrancı Koyu

27 Kasım 06 Pzts. Göcek yolu üzerinde genelde aile kampı şeklinde olan Katrancı koyunun kış sessizliğinin nasıl olduğunu merak edip yola koyuluyorum Benim hayvanı kapıda bırakıyorum. ( :) ) Bir su kaydırağı sezdim ama tamamlanmamış veya sökülmüş olduğunu görüyorum kimse beni sudaki o...

Yeni mesajlar