ysfff kullanıcısının son içeriği

1. Y

Başlangıç motoru tavsiyesi

Tamamdır abi teşekkürler.Yardımcı oldun.
  2. Y

Anladım abi.Aradaki farka değmez o zaman.Tvs alayım geçeyim. 1755278323 Anladım abi.Açıkçası yaştan dolayı motosiklet alıyorum.18 e girince araba alırım herhalde ama severim belki bırakmam motosikleti.
  3. Y

Ns i daha çok beğeniyorum aslında ama aradaki farka değer mi bilmiyorum.Tvs alacağım sanırım.
  4. Y

Ben de tvs alacağım sanırım.Bütçeyi biraz artırırsam ns düşüneceğim.
  5. Y

Ben de tvs düşünüyorum ama kampana frenden emin olamadım disk için ns almaya değer mi abi sence?
  6. Y

Selamlar, 125 cc başlangıç motosikleti arıyorum.Toplam 5 model buldum. Tvs raider 125 Pulsar ns 125 Peugeot pm-01 Cromwell 125 Crossfire 125 Okul ev arası 6 km falan hafta içi sadece okula git gel yapacağım haftasonları da günde 20-30 km falan sürerim ama ayda bir şöyle yakın şehirlere gitmek...
  7. Y

125 cc sigorta ücreti

Merhaba 125 cc motosiklet almayı düşünüyorum 4.basamaktan başlıyor sanırım sigorta.İzmir için ne kadar öderim? Ve bu sigorta her kazada karşımdakinin tüm masraflarını karşılıyor mu yoksa bir bahane bulup ödemekten kaçıyorlar mı? Mesela kazalarda görüyorum hep sigortam yükselmesin diye kendileri...
  8. Y

125 cc chopper olur mu?

Merhabalar.A1 ehliyetle kullanabileceğim chopper-cruiser tarzı bir motosiklet istiyorum.125 cc chopper için çok mu yetersiz kalır ve ruhsatta 125 cc ama gerçekte daha büyük motor hacmine sahip bir motosiklet bulabilir miyim?
  9. Y

Motosiklet mi utv mi

Merhaba 16 yaşında motosiklet almayı düşünüyorum ama kullanabileceğim araba gibi birşey daha ilgimi çekiyor.Ami’yi falan insanlar komik buluyor.Onun yerine utv alıp şehir içinde kullanabilir miyim hem üstü kaplı hem direksiyon var falan atv den amiden daha güzel geliyor.Kullanabilir miyim...
  10. Y

125 cc scooter yıllık masrafı ne olur?

Merhabalar.İlk defa scooter alacağım daha önce hiç kullanmadım.Kuba chia 125 almayı düşünüyorum.Yıllık masrafı sigorta,bakım,mtv,teker vb. Yakıt hariç ne kadar tutar yani hiç binmesem bile aylık ne kadar masrafı olur bunu öğrenmek istiyorum.
  11. Y

125cc Scooter Alacağım Ne kadar Sigorta Ücreti Öderim?

Merhabalar.İlk defa motor alacağım.16 yaşındayım.125 cc bir scooter için ne kadar trafik sigortası öderim İzmir için?

Yeni mesajlar