yqeren kullanıcısının son içeriği

1. Y

CBR 250 marş basarken motor ışığı yakma

marş a basıyorum bazen tak çalışıyor sıkıntı yok , bazen basınca motor ışığı yanıyor marş basıyor ama hiçbir şekilde çalışmıyor. sonra 10 dk bekleyip tekrar marş bastığımda çoğu zaman çalışıyor. Yazın motor ışığı yanıp çalışmadığı zaman kontak aç kapa yaptığımda düzelirdi kış gelmesi ile beraber...
  2. Y

JACKAL RİDERS YENİ TAKIM ARKADAŞLARINI BEKLİYOR !!!

2 Seneyi aşkındır aktif olan grubumuz için tekrar alım yapmaya başladık suan aktif üye sayımız 23. 30 civarıya sınırlandırıyoruz. Grubumuzda samimi bir arkadaş abi kardeş ortamı var bozhane ve darlık en ugrak noktalarımız cc ya da yaş ayrımı yapmıyoruz grupta 700cc den 200 e kadar motosiklet var...
  3. Y

cbr 250 ikinci el sorunsalı

ikinci el uyguna bulabilirsem yeni kasa bir cbr 250 alacağım sorularım şunlar; en az 25 km olanlara param yetiyor 25 binde 30binde veya 40 binde alsam hangi km aralığı bakım olarak bana, çok maliyet çıkarır yani mesela 30 binde sadece yag yag filtresi değişir ama 40 binde 10 tane parçası değişir...
  4. Y

BULUŞMA TANIŞMA

selamlar herkese foruma göz gezdirdim ama toplanıp yuzyuze tanışılacak buluşulacak bir fırsat goremedim mt il gruplarına falan baktım ama konular ölü gibi görünüyor varsa da ben görmediysem de söylerseniz iyi olur yada bu konu altına tanişmak isteyenlerle yüzyüze tanışıp görüşmek isterim motorcu...
  5. Y

geçişe değer mi ?

selamlar herkese hem uzunn yolda hemde şehir içinde aktif olarak 18.000 km kullandığım pulsar 200ns motorumu satıp tercihen max 20.000 km de cbr 250 almayı planlıyorum fazla bütcem yok benimkini satınca üstüne max 3.000 tl koyabiliyorum istanbul düzce arasi ayda bir iki kere git gel yapıyorum...
  6. Y

kışlık mont ?!?!

yeni bir kışlık yada 4 mevsim mont alacağım fiyat performans oranı yuksek olan öğrenciye gidebilicek ne tavsiye edersiniz...
  7. Y

motorumu değiştireceğim yardımm

bajaj pulsar 200ns kullanıcısıyım 7bin km yol yaptım bir iki ay sonra yeni bir motor almayı planlıyorum aklımda iki motor var crf 250l ve cbr250 evet çok alakasız motorlar ama ben hem viraj yapmayı hemde dağda taşta surmeyi seven biriyim ev ve üni arası 30 km mesafede haftada 4 gun 60 km motor...
  8. Y

Pulsar 200 ns uzun yol

Yarin sabah yada sali aksam tam belli degil istanbuldan duzceye 230 km kadar bir uzun yol yapacagim tavsiyeleriniz nelerdir yanima neler almaliyim motorla durmadan 120 civari hizla gitsem sikinti yasarmiyim tecrubeli abilerimden tavsiyeleri bekliyorum
  9. Y

bajaj puslar 200 ns bakım aralıkları

iyi aksamlar motorun garanti belgesinde ilk bakım 500 ikinci bakım 4500 de yazıyor 4000 km bakımsız bırakmak motoru sıkıntı olmazmı? bir de zincir temizlemek için ve yaglamak için neleri tavsiye edersiniz.
  10. Y

öldürmeye çalışan arabacı

bugun 2.kopru ustunde avrupadan asyaya gecerken sag seritten 80km hızla gidiyordum tam kopruden çıktım cıkıcam arkamdan bir tane ticari minibus tarzı araba 130 km civarı (en az ) hızla yanımdan silme gecerken gidon topuzuma vurdu yolda afalladı motor arkcılı gidiyordum bide ölümden son anda...
  11. Y

BAJAJ PULSAR 200NS 500 BAKIMI

motorum suan 500km civarında oncelikle bakıma hemen gitmelimiyim 1000km civarına kadar gitmesem bir sorun olurmu onu sorayım birde 500 bakımı ne kadara gelir yorumlarınızı bekliyorum iyi akşamlar
  12. Y

Pulsar 200ns aynalar ve gidon

Bugun 80-90 km hizla giderken sol ayna birden ters dondu duzeltmeye calistim biraz duzelmedi neyse dedim ayna kapali gittim Sonra gidicegim yere gidip isimi hallettikten sonra geri gelip tekrar aynayla ugrastim baktim yalama olmus galiba bunun bir tamir yolu varmidir ? Birde gidonun sol tarafi...
  13. Y

sıfır pulsar 200ns de çalışmama sorunu

iyi akşamlar motorumu 1 hafta once aldım daha 70 civari km yaptım ancak motoru dıyelım bugun saat 5 de kontak kapatıp bırakıyorum yarın sabah 10 da motor çalışmıyor mecburen aldıgımdan beri 4 defa vurdurarak çalıştırdım motoru en son çalışmasından itibaren bikaç saat geçince çalıştırırsam motor...
  14. Y

A2 ehliyet sertifikası

iyi aksamlar herkese geçen pazar günü direksiyon sınavına girip ehliyeti almaya hak kazandım onumuzdeki cuma gunu de kurstan sertifikayı alıcam ancak karakoldan en erken 6 mart a randevu alabildim. o gune kadar kurstan aldıgım sertifikayı cebimde tasısam ve motoru bu sekilde full ekipman...
  15. Y

bajaj pulsar 200 ns i me kavustum :)

bugun itibariyle bir haftadır bayide plaka ve ruhsat bekleyen motorumu almış bulunmaktayım yanında sxp zincir ve birde ustunu kapatmak için branda aldım motorum surekli odamın camının onunde zincirli ve ustu kapalı bir şekilde kalacak ama yinede çalınmasından korkmuyor değilim bunun için ne gibi...