yqavuzhyan kullanıcısının son içeriği

1. yqavuzhyan

aynadan bakmazsan öyle olur

Yandaki arkadaşına artislik yapmak üzere olan abimizin videosudur. Keşke arkadaki araba olmasaydı. Son cümleye dikkat!
  2. yqavuzhyan

Harley Davidson Respect !!

3. yqavuzhyan

Üst Kapak Yardım !

Arkadaşlar Merhaba, Mondial drift mh 125 model motosikletin finaller bitmesi sebebşyle söyle sağını solunu sıkayım ve sileyim diye elime aldım elimde kaldı :queen: Motor bloğunun her tarafında yağ vardı, 250 km önce 4000 bakımı yapıldı, sonra baktımki resimdeki kırmızı yuvarlaklarla gösterilen...
  4. yqavuzhyan

kırmızı ışık kuyruğunda beklerken yandan araba çarptı

ARkadaşlar Merhaba, Dün akşam saatlerinde Ankara'da Aşti'nin 1-2 sokak aşağısında kırmızı ışıkta bekleyen 3-4 tane araç vardı. Tabi bende bu araçların arkasında bekliyordum. Benim arkamdan da EGO geliyordu. Bu sırada yolun sağ tarafına arabasını burnu kaldırıma kıçı yola bakacak şekilde...
  5. yqavuzhyan

2000 km'de Mondial Mh 125 Drift

sdfgsdfgsdfgsdf
  6. yqavuzhyan

fazla yakit tuketimi

Arkadaslar hepinize oncelikle hayirli aksamlar diliyorum. Mobilden giriyoeum ve konunun yeri tam olarak burasi mi bolmiyorum. Yaklasik 1 ay once mondial mh 125 drift aldim. Su an 2000 kilometrede. Motor ayarlari ile ilgili sanirim problemlerim var. Benim motor 3,5 litreden fazla yakiyor. 170 cc...

Yeni mesajlar