yoruk82 kullanıcısının son içeriği

1. Y

KTM duke 200 e 10000 gayme verilirmi,verilmesse niye verilmez????

Motosiklet kullanmaya 2. el duke 200 le baslamak istiyorum,bu motora 10000 lira verilirmi verilmezmi??????? tarz olarak rahat insanı kasmayan ,egilip bukulmeden kullanılacak bir motor oldugu icin,genellikle sehir icinde kullanacagımdan,hafif olmasından,kontrolunun daha kolay olacagından, yakıt...
  2. Y

Ankara da ucuza a2 ehliyet veren yer...

Beyler cebecide kursun birinden fiyat alayım dedim , 6 saat direksiyon egitimiyle birlikte 360 lira fiyat cıkardı,bende arkama bakmadan kactım.... acaba son zamanlarda ankara sınırları icinde ehliyet alan,ehliyete yazılan arkadaslar fiyat ve kurs adı yazabilirlermi.......tesekuru pesin pesin...
  3. Y

Dünyada en çok sevdiginiz uc sey nedir?

Amerikalı vatandaslara sormuslar dunyada en cok sevdiginiz uc sey nedir diye, iste sonuclar" 1-%12 si cocugumu demis. 2-%8 . karımı demis. 3-%80. arabamı demis materyalizm iste boyle bırsey................:pale:
  4. Y

Turk demek turkce demek

Son okudugum kitaptan alıntıdır(Oktay SİNANOGLU Hedef TURKİYE) Ataturk´un ´Ne mutlu Turkum diyene´lafını daglar taslar yazıyor.Seneler sonra tesadufen ogrendik ki onun bas tarafı varmıs.Ataturk demis ki ´Turk demek,Turkce demektir,ne mutlu Turkum diyene!´demis. Cunku Turk olmanın birinci...

Yeni mesajlar