Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trabzon "KARMOK" üyesi Değerli Arkadaşımız EROL, geçirmiş olduğu İş kazası sonrası yoğun bakımda bir haftaya yakın süre hayat mücadelesi vermiş ve Maalesef bugün Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur. Kendisine Allahtan Rahmet, Kederli Ailesine ve Tüm sevenlerine Allahtan sabır diliyorum. Mekanın Cennet...
Sevgili Dostlar; Bugün Üzücü Bir Gün geçirdik. Trabzon' un Saygıdeğer Motosiklet Ustaların 'dan Hasan Öksüz'ün Kardeşi İlhan Öksüz, Dikkatsiz Bir Otobüs Sürücüsünün Hatasından Dolayı Trafik kazası Geçirdi. Şu An Trabzon Farabi Hastanesinde Yoğun Bakım da Yatmaktadır. İlhan Kardeşimize Acil...
Saygı Değer Arkadaşlar. Bundan Öncede Bu Gezi Resimlerini Sizlere Sunmuştum. Ancak Acemiliğimden Dolayı Resimleri Tam Olarak Düzenleyemedim.
Hoşgörünüze Sıgınarak Tekrar Yüklüyorum. Bir Çok Arkadaş Haklı Olarak Eleştirdi. Trabzon " KARMOK" Üyesi Olarak Selam Ve sevgiler Gönderiyorum.
Sahil...
Değerli Arkadaşlar; Bu Siteye Resim Yüklerken, Resimlere AçıklamaYapmadığım İçin Kusura Bakmayın. Acemilik İşte.. Daha Düzenli Ve Açıklamalı Olarak Düzenlemeye Çalışıyorum. Hoşgörünüze Sığınarak Hepinize Teşekkür Ederim.