Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar!
Karakalem ve pastel motorsiklet çizimleri yapıyorum.Kendimde motorcu olduğum için, motorcu arkadaşlara özel fiyatla tabi. :) Aynı zamanda renkli ve karakalem portrede yapıyorum.İlgilenen arkadaşlara yardımcı olurum...Teşekkürler
Birkaç örnek resim koyuyorum...
Merhaba arkadaşlar!
Daha önce ahşaptan yaptığım CBR 600RR maketimi burada paylaşmıştım, şimdi de yeni tamamladığım Custom Chopper maketimi sizlerle paylaşıyorum.Yaklaşık 4 ay gibi bi sürede tamamladım.Boyayıp boyamama konusunda tereddütlüydüm ama sonunda dayanamayıp boyadım yine:)...
Merhabalar!
Daha önceden de forumda paylaşmış olduğum ahşap el yapımı maketimi satmak istiyorum! İlgilenen arkadaşların bilgisine sunarım! Ürün tamamen ahşaptandır. Gerçeğine en yakın şeklini vermeye çalıştım ve yaklaşık 5 ay gibi bir sürede tamamladım.Harcadığım emeğe ve masrafa göre...
Merhabalar!
Yaklaşık 5 aylık bir emeğin ürünü olan CBR 600RR!Tamamen el yapımı olup ahşap malzeme kullanılmıştır!Orjinalinin ölçülerine sadık kalarak çalıştım fakat kalıp kullanma gibi bir imkan olmadığı için birebir küçültmek zor ama en yakın şeklini vermeye çalıştım!
Boyutlar ; uzunluk...