Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa
Bir mangal var içinde eski kitap defter yaktım baya bir hasar gördü. Buna nasıl bir uygulama yapmak lazım yardımcı olur musunuz
Bir de bu tel iş görür mü başka mı almak lazım
Selamun aleyküm. Arabayla 80kmh tabelasının olduğu yerden 139 ile geçtim. Bu kameralar çalışıyor mu? Ceza gelir mi?
Hız sınırını %50’den fazla geçtim diye hesapladım 4000 lira yazılacak gelirse
Merhaba. Bugün aldığım telefon tutucuyu tanıtayım dedim. Foruma benim de bi katkım olsun istedim.
-Poşetten çıkanların tamamı bunlar..
-Dişler kaba tık diye geçiyor, bayağı bir sağlam geçiyor hem de. Çıkması gerçekten zor. Takması da öyle. [Bu dişler tak çıkar ne kadar dayanır bilmiyorum :)]...
Abiler bugün bayideydik. Kadıköy Z-Moto'da. Plaka-ruhsat masraflarını sorduk. Yaklaşık 700 lira olduğunu söylediler. Yani 9500 gibi bir para çıkarmış toplamda. Tabi işlemleri hep kendileri yapıcakmış. Niye bu kadar pahalı olduğunu sorduğumda 300 lira trafik sigortasından bahsetti :-o Diğer...
Merhaba. 4-5 yıl önce aldığım 70cc Yuki ATV'min motor yağı şuana kadar hiç değişmedi-bilmiyoduk tabi ozamanlar :) . Henüz 200 küsür kilometrede ve her yıl yaklaşık 15 gün kullanılıp geri kalan bütün sene yattı. Şimdi motor yağını değiştiricem ama acaba motora bir zarar gelmiş midir diye endişem...
Merhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalarım sonucunda Honda msx125(grom) almaya karar verdim. Herhalde 4-5 güne almaya gidicez. Motoru dağda kullanıcam. -derken yol toprak ve kısmen bozuk.- Ara sıra arazi denemesi de yapıcam. Sizden son sözlerinizi ve tavsiyelerinizi rica edicem. Bu arada ufak bir...
Merhaba bir sorum olucak. Elimde 70cc Yuki marka ATV var. Bu makineye 150 cc scooter motoru takmayi düşünuyorum eğer mümkünse. Bu mümkün müdür değil midir sizin fikrinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Yuki 70cc ATV'm var ve haftaya memlekete gideceğim. Motor 2 yildır yatıyor ve bundan onceki yillarda da belirli araliklarla hep yattı. Yaklaşık 4 yıllık bir makine ve dogru düzgün binemedim bile surekli ariza yaptıgı için. Sorularım;
1. Uzun süre yattiktan sonra motor yağını...
Merhabalar.. Sorum şu: motosikleti alırken plaka çıkarttırmak gerekiyor mu? Şuan ehliyetim yok ve sadece off-road kullanacağım. 1 sene sonra ehliyeti alınca plakayı taktırıp(?) İstanbula getirmeyi düşünüyorum. Bu durum hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Yuki 70 cc ATV m le ilgili bir sorum olacak. Motoru servise götürdüğümde ustaya motorun gazının açılıp açılamayacağını sordum. Bana 1000 km yaptıktan sonra gel açarım dedi. Ertesi sene bu defa başka bir tamirciye gittim. Ona da aynı soruyu sordum beni dağda bayırda...