yılmazkoç487 kullanıcısının son içeriği

1. Y

cbr 125 benzin

Arkadaşlar cbr 125 kullanıcısıyım ama benzin kullanımı hakkınde bir bilgim yok. Sizce 95 oktan mı 97 mi kullanmalıyım? şimdiden teşekkürler
  2. Y

ROSS Airflow Beyaz mont sizce nasıl?

arkadaşlar bu montu almayı düşündüm ama fikrinizi almak istedim. bu fiyatlarda başka marka da önerebilirsiniz. http://www.anesmotor.com/?urun-2010-ROSS-Airflow-Beyaz.html
  3. Y

korumalık takım lazım

arkadaşlar kaskımı aldım ama henüz uzun yol için başka korumam yok. Asfaltta 150 km hızda beni koruyabilecek bir şeyler önere bilir misiniz? maddiyatım çok yok ama görüşlerinize ihtiyacım var kazıklanmak adi bir şey almak istemiyorum
  4. Y

agv kask görüşlerinizi bekliyorum

GP-1 AGV E2205 MULTI kask aldım sizce nasıl? ve bu kaskın normalde fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.
  5. Y

yarın motor alacağım ihtiyaçlarım neler olur?

arkadaşlar yarın marmarise motor almaya gideceğim direk bayiden alacağım. Plaka işlemlerini falanda onlar yapacak. Yanımda götürmem gereken bilgiler hakkında bilgi verir misiniz? sabahtan onları ayarlayayım. Bir de işlemler hemen biter mi yani 1-2 saat içinde motoru alıp gelebilir miyim...
  6. Y

CBR 125 alacağım yardım

arkadaşlar şuanda 6000 tl civarında param var. CBR 125 almayı düşünüyorum.. Direk hondadan sıfır alsam taksit ve peşinat hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca plaka, ruhsat, trafik sigortası, plaka harçları, motorlu taşıtlar vergisi (MTV) toplam kaça gelir??
  7. Y

125 cbr yeni kasa alacağım

arkadaşlar yeni kasa CBR 125 alacağım. 5 bin tl civarı bütcem var Muğla civarında olan satıcılarla konuşabliriz

Yeni mesajlar