YILDIRIMBORA kullanıcısının son içeriği

1. YILDIRIMBORA

Süpermoto pist günü

Supermoto pisti bizim için oyun parkı demek.Bir ara akyazının yarışlar haricinde kapatıldığını okumuştum.Orada güzel eğlence olabilirdi nispeten.Sonra sokaklarda manifesto peşine düşüyoruz.Hoş supermotonun bu holigan kısmına da yok değilim ama şu tarz imkanlar çok klas olurdu.
  2. YILDIRIMBORA

YENİ!Bol şahlanmalı drift'li Aksiyon videosu; KTM 990 SMT ve KTM 1190 ADV.

Haftasonu delirmecesi tadında bir video.Sanki deniz kestanesinin üzerine bezenmiş krem şanti misali naif zıvanadan çıkışlar mevcut olabilir.Şeker yemiş atın teşekkür edermişçesine sırıtmasını da gözlemleyeceksiniz.Müzik koymadım demir emen bulldog gırtlağı zeverler ihya olsun diye.Siz açın...
  3. YILDIRIMBORA

Farketmediği polisin önünde Wheelie

Stunt hareketleri ve serbest stili cadde kullanımı Avrupa'da oldukça farklı kültür boyutlarına ulaştı.Yeni motosiklet hareketi gibi oluşumlar bunu sokaklara taşıdılar.Ülkemizde pek kültürel seviyeye ulaşamadığı için de ahlak ve karakter seviyesi düşük motosiklet kullanıcıları sayesinde çok tepki...
  4. YILDIRIMBORA

KTM KTM 690 Sm Prestige Kullanıcıları

Merhaba arkadaşlar.KTM başlığının açılmış olması iyi oldu.Ben de kendi adıma supermoto kullanıcısı olduğum için KTM Supermoto kullanıcılarının ,hem tanışıp hem organizasyon v.b. planlayıp, hemde çeşitli teknik yada genel sorulara cevap bulabileceğini düşünerek bu başlığı açmış bulunmaktayım.Ben...
  5. YILDIRIMBORA

Power Commander hakkında(KTM 690 SM Prestige için)

Merhaba arkadaşlar.Yılbaşından bir süre önce almış olduğum motorum için Power Commander ürününü almak istiyorum.Anladığım kadarı ve yabancı kaynaklı forumlardan araştırdığım kadarı ile mevcut beyin üzerinde oynamak ,map atmak tam randımanlı olarak performansa bir etki etmiyor.Etki ediyor...
  6. YILDIRIMBORA

Güzel bir Pazar gününde Yakacık'ta yukarılara doğru çıkalım dedik:)

Abim Tayfun ile biraz dağ tepe gezelim dedik.Önden bir iki video , gerisi resim:) İyi seyirler...:king: U5HFjfmjW8U 8m5dVrHJyck Abimin tepeye tırmanışı ... 62eQovpXfvE 4UhbjDm4CUg udeP-5HtNHc udeP-5HtNHc udeP-5HtNHc En son foto'yu önce ekliyorum:) Zirve.... Panaromik çekim...
  7. YILDIRIMBORA

KTM 690 SM Prestige Supermoto bana yeni sahibim sensin dedi , bende kıramadım ;)

Merhaba arkadaşlar.Forumdan Tayfun BORA'nın kardeşiyim.Abimle birlikte, bana aldığımız yeni motorumun fotoğraflarını paylaşıp tanışmak manasında bu başlığı açtım.Supermoto konusunda bilgiye ihtiyacı olan kişilere de elimden gelen bilgiyi tecrübem kadar verebilirim.Bilgisi olan arkadaşlardan da...

Yeni mesajlar