YIL90 kullanıcısının son içeriği

1. YIL90

Türkiye'nin geleceği hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Merhaba, Değerli forumdaşlarım. Bu gün nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Haberleri izliyor musunuz? Ülkenin gündemini? Sorunlarını? Olan ve olacak olan şeyleri takip ediyor musunuz? Yeni vergiler? Yaşadığımız zamlar? Hakkında ne düşünüyorsunuz? Yıl sonu geldi. Bu yıl neler yaşadınız...
  2. YIL90

Naples İtaly

Arkadaşlar Merhaba, Napoli de yaşayan var mı aramızda? Napoli de yaşayan veya giden gelen birileri var ise bana ulaşabilir mi lütfen? Önemli. Teşekkür ederim.
  3. YIL90

Bir Garip Olaylar Silsilesi

Arkadaşlar Merhaba, Size bu gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum. Kapının çaldığını duydum ve açmak için uyandım. Gözlerimi açtığımda zaman başucumda Mahsun Kırmızıgül'ün oturduğunu gördüm. Bana bakıp aç, aç gitme Vezir Parmağı yermisin diye sordu. Bu arada kapı ısrarla çalmaya devam...
  4. YIL90

Modülatör Arkadaşların Dikkatine

Merhaba, Ben diyorum ki Motosiklet.Net olarak Müge Anlı ile bir görüşme yapsak ve aynı www.patibuldular.com gibi bir sisteme imza atsak. Şahsi fikrim Müge hanım bu proje içinde destek olarak elinden geleni yapacak ve konu olumsuz sonuçlanmayacaktır. Bazılarınız Hadi Canım diye bilir elbette...
  5. YIL90

Motosiklet Tasarım Atölyeleri konusunda yardımcı olabilir misiniz? Lütfen.

Merhaba, sevgili forum üyeleri; İstanbul'da bulunan hem yetenekli hemde maddi konudan adaletli bir tasarım atölyesi aramaktayım. Malum motosiklet fiyatları epey bir yüksek ve bende yıllar sonra tekrar kendime bir motosiklet alma kararına vardım. Şuan ki maddi durumum gönlümden geçenlere sahip...
  6. YIL90

Aranızda bulunduğum için şükür namazı kılın. :)

Merhaba, saygı değer forum üyeleri. " İstanbul'dan Selâmlar " gibi bir konu başlığı atmak yerine, espirili bir dil ile foruma giriş yapmak istedim. Umarım yanlış anlaşılmalara neden olmayacaktır bu ufak şaka bazlı başlığım. :) Adım Ufuk, bir süredir motosiklet kullanmakla beraber an itibariyle...

Yeni mesajlar