yigozya kullanıcısının son içeriği

1. yigozya

Elazığ Depremi

Bugün saat 20.55'te meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden sonra maalesef can kayıpları haberleri gelmeye başladı. Ölen yurttaşlarımıza allah rahmet eylesin.. Milletimizin başı sağolsun
  2. yigozya

Dizlik kullanıyor musunuz?

Hangi konu olduğunu hatırlamıyorum ama bir arkadaş "süper sport motorlarda zaten dizlik komik durur, direk motosiklet pantolonu al" gibi bir şey söylemişti. Buna istinaden kısa mesafede bile dizlik kullanan ve yakında 250 cc bir ss almayı düşünen biri olarak bir anket açmak istedim. Birden fazla...
  3. yigozya

Suzuki 2018 Gsx 250R kararsızlığım :(

Arkadaşlar o kadar kararsızım ki. Motogp rengi olan bu motosikleti almak istiyorum ve sıfır almak istiyorum. fakat bi türlü karar veremiyorum. Tereddütlerim sirasiyla şunlar: ilk olarak Adana'da suzuki yetkili servisi yok :( sıfır alacağım ve en azından garanti bitene kadar periyodik...
  4. yigozya

2019 MOTOFEST Büyük Buluşma

Az önce ınstagram'da denk geldim. 2-3-4 Ağustos'ta Mersin/Erdemli kocahasanli plajinda motofest adinda bir kamp etkinliği yapılacakmış. Kamp ve giriş ücretsiz. Milyon yapım Türkiye'nin her yerine rock festivalleri duzenliyor o yüzden bu etkinlikte de bol müzik olacağını düşünüyorum
  5. yigozya

Android Motosiklet Yarışı Oyunları Tavsiyesi

Arada 3-5 dakika oynarım vakit geçsin diye geçenlerde bir bakayım dedim Google Play'de ne var ne yok.. açıkçası çok da kaliteli oyun bulamadım.. önceleri SBK'nin resmi oyununu oynuyordum ama 2016'dan sonra yenisi gelmedi ben de silmiştim. Şu an Real moto oynuyorum arada. Gercek motosiklet ve...
  6. yigozya

Adana için yazlık mont tavsiyesi lütfen

Dostlar bir aydır şehir içi ve kisa mesafe(5km) diye tişörtle filan çıkıyorum dışarı. Ama hep diken üstündeyim hep tedirginim. Bi de bir kaç gün 20-30 km gitmem gerekecek. Bizim buralar aşırı sıcak yani öyle böyle değil :mrgreen: Uzum lafın kısası adana cevresindeki cehennem sıcağında kullanip...
  7. yigozya

2018 Suzuki gsx-r 250 motogp abs için acil tavsiyeye ihtiyacim var

Dostlar merhaba. 2018model sıfır gsx r250 motogp abs motosikletin su anki fiyatı 22.900 siz bu fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz. Tamam kabul gelir oranimizla kiyaslaninca ulkemizdeki fiyat cok yuksek malesef her seyde olduğu gibi ama piyasa böyle malum. Simdi otv indirimi bahar indirimi vs...
  8. yigozya

Marka/model stickerini söküp kendi logomu yapıştırmak istiyorum

Başlık gayet açıklayıcı oldu aslında sanırım:cherry: motorumun govdesindeki apache yazısını söküp yerine kendi istediğim yazi tipiyle başka bir yazı yapıştırmak istiyorum. Daha önce bu tarz bi calisma yapan oldu mu? Orjinal stickeri sokme yenisini yapıştırma hakkinda önerileriniz fikirleriniz...
  9. yigozya

Patlak Lastik Günlüğü

Yeni bir motosiklet sürücüsü olarak en çok korktuğum şeylerden birisi yolculuk esnasında lastik patlamasi. Adana ceyhan arasi haftada 2-3 gün otobandan git gel toplam 100 km yol yapıyorum sürerken aklımda hep "hadi şimdi lastik patlasa ne yaparim bu ıssız yerde" düşüncesi oluyor. O yüzden böyle...
  10. yigozya

4riders breeze evo bot sıfır ürün

Arkadaşlar beden uymadi kutusunda duruyor bir ay oldu ürün sıfır tabi ki hic giymedim. 44numara bana büyük geldi. Almak isteyene direk satabilirim 185 tl ya da bu üründen alacak olan varsa 43 numarasıyla takaslamak istiyorum. Kargo ücretini kendim veririm öyle bir kazancı olur yardimci olan...

Yeni mesajlar