yigitbrekker kullanıcısının son içeriği

1. yigitbrekker

Büyük bir kaza geçirdim, tavsiye lazım

Arkadaşlar hepinize desteğiniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ben Yamaha R25 ile yola devam etmeye karar verdim. Anlık Ninja 500 düşündüm ama baktım son hız üzücü, Kawasaki demeye el vermez, o yüzden R25 ile devam edeceğim. Evet inat yaptım, evet deliyim, evet büyük ihtimalle bir yıl...
  2. yigitbrekker

Düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Tavsiye edilen adventure tarzı motorları inceliyorum, choppera da şans vermeyi düşünüyorum. Çok güzel adventure tavsiyeleri geldi, chopper için de tavsiye alabilirsem sevinirim. Musatti Kaizen dikkatimi çekti ama piyasaya yeni girmiş bir marka ve...
  3. yigitbrekker

Merhabalar herkese. Öncelikle kısa bir tanıtım. 26 yaşındayım, 3 senelik motosiklet tecrübeme Pulsar NS 200 ile başladıktan sonra Yamaha R25 ile devam ettim. 26 Eylül 2025 tarihinde sabah ekipmanlar tam bir vaziyette R25 ile işe giderken ehliyetsiz ve 16 yaşında bir kamyon sürücüsünün ansızın...
  4. yigitbrekker

Motor yükselteceğim, tavsiye lazım.

Haklısın hocam. Fakat ben iki adet R25'e sahip oldum. Birisi 2023 model, şuan sahip olduğum 2024 model. 23de stok egzoz vardı, 24de full sistem var. Stok halini de uzun süre deneyimlemiş birisi olarak şuan sahip olduğum R25 kesinlikle daha hızlı ve daha seri gidiyor, bahsedilen hızlara daha...
  5. yigitbrekker

Hocam 480.000TL - 500.000TL ye kadar zorlayabilirim şuanda en fazla. Bunun da tipini beğenmiyorum hocam ya. Ön siperliğin kısa olması ve aynaların ön grenaj yerine gidona takılı olması sanki naked olacakmış da son dakika biz bunu racing yapalım demişler gibi. Estetik de önemli. Motorumda...
  6. yigitbrekker

Merhabalar iyi forumlar herkese. 1.5 yıllık Yamaha R25 kullanıcısı, totalde 4 yıldır motosiklet kullanıcısı birisi olarak artık 250cc sınıfından sıkıldım ve daha yüksek hızlara erişmek istediğime karar verdim. Planım ve isteğim Yamaha R7 alarak 700cc sınıfına yükselmekti fakat şuanda 650 bin TL...
  7. yigitbrekker

Güncel Yamaha R serisi fiyatları belli oldu

Evet arkadaşlar Yamaha sitesine fiyat güncellemesi sonunda geldi ve 2025 model R25 ile yeni üretilen ve ilk defa piyasaya sürülecek olan R9'un liste fiyatları belirlenmiş. 2025 model R25 fiyatı 400 bin TL olarak belirlenmiş, geçen sene R25 modelinin en son fiyatı 332 bin idi. R9 fiyatı ise 1...
  8. yigitbrekker

2024 Bajaj Pulsar NS 200 UG (Bursa)

Marka: Bajaj Model: Pulsar NS 200 UG KM: 11.000 Renk: Çift Renk (Siyah-kırmızı) Fiyat: 115.000 TL Açıklama: Motorum bol ekstralıdır; tur camı, far koruma, grenaj koruma, ayna genişletme, telefon tutucu silindiri, konfor sele kılıfı ve stickerlar vardır. Motor 11.000km'dedir, aktif...
  9. yigitbrekker

NS 200 UG daha mı yavaş?

Merhabalar herkese. 6 ay önce aldığım Bajaj Pulsar NS200 UG 2024 model motosikletimle bu güne kadar 7 bin kilometrelik tecrübem oldu. Fark ettiğim bir şey ise yolda, ışıklarda vs. diğer NS 200 kullanan arkadaşlar benden daha süratli gidiyor. Yeşil yanınca daha kalkışta bile araya ilçe farkı...