Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
50 CC bir scooter sahibiyim (Motolux rüzgar 50)
Motorumda şu ara marş sıkıntısı çekiyorum bazen marşa bastığımda çalışıyor ama çoğunlukla çalışmıyor
marşa bastığımda motoru döndürüyor ama motor çalışmıyor bazende marş dişlisinden ses geliyor ve boşa dönüyor ayak marşıyla çalıştırmak zorunda...
motorsikletim 2 zamanlı peugeot speedfight 2 100cc hava soğutmalı
2020 ilk baharında motorumla tam evimin oldu siteye girerken vedalaştık bundan yakalşık 2 sene öncede aynı problemden silindir değişmişti
ustamıza motoru götürdük bir kaç gün sonra parça bulamadıklarını ve istersek yerine...
2003 model bir peugeot speedfight 100 sahibiyim artık nerdeyse 17 yaşına giricek ve 33.000 km de
bir kaç sıkıntım var onları tartışmak istiyorum
yedek parça sıkıntısı : yedek parça bulamıyorum ve bulsam bile aşırı yüksek fiyatlar isteniyor
eskisi gibi gitmemesi : eskiden gazı açtım anda...
2 Zamanlı 100 cc peugeot speedfight 2 motosikletim var
yedek parça konusunda gerçekten ülkemizde aşırı sıkıntılı bir motosiklet
konumuza gelirsek motora ne kadar iyi bakmaya çalışsamda aldığımdan beri hava filtre sıkıntısı çekiyorum benden önceki sahibi filtre kutusuna adi bir sünger koymuş...
Geçen sene aldıgım elektirikli motorsikletimin arka freni seyir halinde kırıldı servise götürdügumde parçanın olmadıgını firmadan istediklerinde ordada olmadıgını söylediler motorsikletimi 0 km olarak akdıgım için yedek parça garantisi vermek zorundalar
Tüketici hakem heyetine başvurdum davam...
Karasızım Ehliyetimizi aldık A1 Aklımdaki Motorları Eleyerek 2 Modele Düşürdüm
Birincisi 100 CC Mondial SuperBoy
Vergisi Yok Yakıtı Az Parçası Ucuz Ögrenci Adama Birebir Ama İçimde Acayip Bir Cross Motor İstegi Var
İkinci Kuba Black Cat
Kararsızlıgım Cross Da Zorlanırmıyım Altından Kalka...
Motor aşırı zevkli 2 zamanlı olması ve ilk defa bu kadar cigerlisine bindim mükemmel ama sıkınıtlarım var
1 Hafta Önce Bionik 52 Aldım Aldıgım Gün Motorum Efsane Gidiyor Kuduruyordu 2 Gün Sonra Tam Evin Önüne Geldim Motoru Koyucam Stop Etti Anlamadım karbratör Karışımı Yapamamıştır dedim...
Merhabalar 22 NİSAN 2018 Tarihinde Satın Aldım 23 NİSAN 2018 De Testim Aldığım Elektirikli Motorum 3000 KM DE Arka Fren Kampanası Giderken Patladı Patladığı Gün Servise Götürdüğüm Elektirikli Motorumun Tüm Bakımları Tam İdi Servis Elemanı Motorun Belgelerini Alıp Hemen Garantiden Değiştirelim...