Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar başlangıç için f/p açısından iki motorsikleti karşılaştırmak istiyorum bildiklerimi ben ekleyeyim siz de ekleme yaparsınız karşılaştırmış oluruz.
Son gelen zamlardan sonra ns125 voge 125r dan daha pahalı oldu lakin daha bilindik bir motor
Parça açısından iki motorunda parçası...
Abi voge 125 r da çok güzel duruyor ama yağmurdan sudan bozulur mu çinlilerde öyle bir algı var şimdi motorum yok bilmiyorum o konuları en çok ta pulsarla karşılaştıran insanlar var
Abi racing motorda artçı olarak rahatsız olur muyuz kısa mesafelerde tabi yani 65-70 kilo arkada sıkıntı mı
1764380011
Abiler çok teşşekürler kafamda haylen sorular var bu PCX tir N Mac 125 tir hoş duruyor bunlar scooter olursa seçeceklerim naked olursa pulsar 125 güzel olur düşürmeyeceğimi...
Abi aynı fiyat mı çok pahalı o
1764190628
Abi Çin malı değil Hintli diye bakıyorum zaten bide abiler bu pulsar 125 nasıl bir seçenek olur güçsüz mü kalır onunda 160 cc sıfırı bile 125 likten ucuz arz talep işte yoksa scooter mı alınmalı pcx de işlevsel bagajı var şimdi
1764190726
Abi cbf de...
buda mantıklı geldi abi motoru kişiselleştirebileceğimiz neler var peki yani ekstra eklenmeli dediğin?
1763853857
abi ben o motoru alsam kafa kısmını değiştirmem mümkün mü motora bakınca ön tarafı çok geniş gereksi şekilde.
yok aslında babam da işyeri yakın yol üstünde o kullanır ondan sonra ben devralırım kalan yolu zaten deneyimli.
1763852134
haklısın abi arkadaşıma artçı olmuştum kendi kendine gaza geliyor benim de kontrolüm olmayınca.
Abi ama mantıken motorun şasesi öyle 2 kişinin binmesiyle kırılması saçma olmaz mı bence o iddalar yalan arkadaş tekere falan kaldırıyor sağlam duruyor ben sadece evden okula gitmek için alcağım.
1763847478
abi oda parasının hakkını vermiyor gibi değil mi performansı tam bşilmiyorum
Abi bende öyle düşünüyorum arta kalan para kenarda durur belki ekipmanı daha kaliteli almış olurum bide sivasta kullanmayacağım tokatta ilçedeyim okula git gelde kullanırım bide şase kırıyor diyorlar şase kırar mı 2 kişi binince 150- 160 kilo oluyor zaten?
1763847022
abi nasıl sorunlar...
Merhaba abiler, ablalar lise öğrencisiyim evden okula gitmek için motor almak istiyorum aklıma yatan motorlar oldu mesela pulsar125 ama fiyatı gereksiz pahalıydı 125 lik bir motora okadar para harcayacağına aynı markanın pulsar 160 ug si bulunabiliyor yada başka bir marka olsun peugot pm01 ile...
Merhabalar, yakın bir zamanda motora başlamayı düşünüyorum ve 125 cc birkaç model buldum motorların özellikle ABS li olmasına dikkat ettim ve seçimi yaptım ama bir sorun var ki yaşadğım yerde düşündüğüm modellerin bayisi yok ama motorlarda bilindik modeller en yakın yer komuşu ilde 150 km ötede...