Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kuba superlight 200 için düz gidon aldım.Fakat yükselmesi gerekiyor.Gidon yükseltici arıyorum fakat uyarmı uymazmı bilemedim ne yapabilirim.
Merhaba arkadaşlar sorum şu motosikletim ile ışıklarda dururken 1. Viteste atıyorum debriyaji bırakırken gajjjjjjj diye bir ses geliyor ve motor one sıçriyor.Fakat bu olay 2.viteste kalkarken olmuyor.Heleki birine göstermeye çalıştığım zaman tamamen sorun ortadan kalkıyor. debriyaji erken...
Honda cgl cafe racer yapıyorum. 90x90x18 arka lastiğim aynı jant a 18x110 lastik takabilirmiyim acaba?Şuan lastik bakıyorum yardımlarınız için teşekkürler
Herkese merhaba.Cafe racer bir motor yapıyorum uzun zamandır.Eski bir motorumu revize ettim ilerleyen zamanda aşama aşama paylaşacağım.Motorum honda cgl 125 Motorun üstünde pas ve lekeler vardı.Bende zımpara yardımıyla tümüne yakınını çıkardım.Zımparaladığımda üstünden bir kat boya gitti ve...
Gaziosmanpaşa Şahin motor para gönderdiğim halde hergün aradığım halde aralık ayının 12 sınden beri dalga geçiyor benle Kesinlikle uzak durun.Dolandırıcı ve allah korkusu olmayan kişiler.
Aralık ayının 6 sın da şahin motor Gaziosmanpaşa dan ön amörtisör siparişi verdim.Ayın 12 sine kadar oyaladılar.50 tane fotoğrafla gösterip anlattım parçayı.12 sinde gelen parça yanlış çıktı aynı gün geri gönderdim.ilk 10 gün parça gelicek diye beklettiler.Sonra telefonlarıma...
Köşede duran bir motosikletim vardı ben bunu toplayayım cafe racer yapayım dedim fakat sigorta bitiş tarihi 2008 1700 tl sigorta cıkıyor ceza bunun için yapabiliceğim birşey yokmu? kullanmadıgım halde ödeyecekmıyım?
Merhaba Elimde bir honda cgl 2004 var.Ben bu motoru cafe racer'a çevirdim.Fakat şuan elektrik tesisatım'da hangi kablo nereye gidecek bilmiyorum ve karman çorman oldu.Kendi kütükleri kırıldı.Yeni kütükler aldım fakat 5 adet kütük aldım hepsinin soketleri farklı.o yüzden benim kendim uydurmam...