Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
23.10.2021 E-6 üzeri Edirne istikameti motor kazası gerçekleşmiştir.
Sukıtır tarzı motoruyla seyir halindeki iki kişi bir aracın onlara çarpması ile kötü şekilde yaralanmışlardır. Görgü tanığından bizzat duyduğum ifadeye göre kazaya karışan otomobil orta şeritten keskin bir şekilde sağ...
Uşak'ın Eşme ilçesinde motosiklet tamircisi Burak Karakuyun, yakıt masrafından kurtulmak için seyir halindeyken kendini şarj edebilen elektrikli motosiklet tasarladı.
Karakuyun, 5 yıl oto elektrikçide çalıştığını ardından Eşme Meslek Eğitim Merkezi'nde 3 yıl eğitim aldığını söyledi.
Yakıt...
Değerli arkadaşlarım , ailecek kalabileceğim nezih bir yer önerisi bekliyorum. Şimdiden öneriler için teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------
Koca sitede gerçekten Ağva'ya gidip memnun kalan olmadı mı?
Büyük şehirde neredeyse her yerde sokak aralarında bile motorsiklet ustaları var, bir kısmının ustalığı cidden tartışılır.
Eğitim durumlarına baktığımızda ise bununla ilgili bir teknik lisenin olmadığı gerçeğiyle hareket edersek eğer bir başka sorunda buradan çıkıyor: Usta çırak ilişkisi...
haberin linki:
http://www.ensonhaber.com/duzcede-otomobil-ile-motosiklet-carpisti-1-olu-2014-07-12.html
haber metni:
Düzce D-655 Karayolu Karaca sapağında gece geç saatlerde meydana gelen kazada; Düzce istikametine gitmekte olan Gökhan Uzun idaresindeki otomobil önünde ilerlemekte olan 68...
Sevgili motosiklet üyesi arkadaşlarım.
Yaklaşık 10n yıllık hayalim olan motor sevdama son vermiş bulunuyorum. Benim bulunduğum çevrede kaliteli arkadaşlarla tanışmak isterim. Nasipse tez zamanda üzerimden atacağım acemiliğimi. Zira iyi bir bisiklet kullanıcısı ve araba sürücüsü sayılırım...