yesiroğlu kullanıcısının son içeriği

1. Y

23.10.2021 E-6 üzeri Edirne istikameti motor kazası

23.10.2021 E-6 üzeri Edirne istikameti motor kazası gerçekleşmiştir. Sukıtır tarzı motoruyla seyir halindeki iki kişi bir aracın onlara çarpması ile kötü şekilde yaralanmışlardır. Görgü tanığından bizzat duyduğum ifadeye göre kazaya karışan otomobil orta şeritten keskin bir şekilde sağ...
  2. Y

SAtılık GV 250 Özel aksesuarlı ve 10 bin kmde

Marka: Hyosung Model: GV250 KM: 10000 Renk: kırmızı gri Fiyat: 8.750YTL Açıklama: Servis Bakımlı vs. İl/İlçe: İstanbul İletişim: Buradan
  3. Y

Genç mucit kendini şarj edebilen motor tasarladı!

Uşak'ın Eşme ilçesinde motosiklet tamircisi Burak Karakuyun, yakıt masrafından kurtulmak için seyir halindeyken kendini şarj edebilen elektrikli motosiklet tasarladı. Karakuyun, 5 yıl oto elektrikçide çalıştığını ardından Eşme Meslek Eğitim Merkezi'nde 3 yıl eğitim aldığını söyledi. Yakıt...
  4. Y

Ağva 'da ailece kalabileceğim nezih bir yer

Değerli arkadaşlarım , ailecek kalabileceğim nezih bir yer önerisi bekliyorum. Şimdiden öneriler için teşekkürler ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ---------- Koca sitede gerçekten Ağva'ya gidip memnun kalan olmadı mı?
  5. Y

Motorsiklet ustasının her şeyden anlayabildiğini düşünmek!

Büyük şehirde neredeyse her yerde sokak aralarında bile motorsiklet ustaları var, bir kısmının ustalığı cidden tartışılır. Eğitim durumlarına baktığımızda ise bununla ilgili bir teknik lisenin olmadığı gerçeğiyle hareket edersek eğer bir başka sorunda buradan çıkıyor: Usta çırak ilişkisi...
  6. Y

Böyle kaza mı olur!!!!

haberin linki: http://www.ensonhaber.com/duzcede-otomobil-ile-motosiklet-carpisti-1-olu-2014-07-12.html haber metni: Düzce D-655 Karayolu Karaca sapağında gece geç saatlerde meydana gelen kazada; Düzce istikametine gitmekte olan Gökhan Uzun idaresindeki otomobil önünde ilerlemekte olan 68...
  7. Y

GV250 için bu donanımları nereden nasıl bulabilirim?

İkinci el bile olabilir. Araç sahibi satmak istemedi. Nasıl bulabilirim bu donanımı? aracım gri kırmızı herhalde bu donanım onda da iyi durabilir.
  8. Y

GV250 motorum için yan çanta arıyorum

elinde temiz yan çanta olan arkadaşların çantalarına talibim
  9. Y

Sefaköy'den size katılmak güzel

Sevgili motosiklet üyesi arkadaşlarım. Yaklaşık 10n yıllık hayalim olan motor sevdama son vermiş bulunuyorum. Benim bulunduğum çevrede kaliteli arkadaşlarla tanışmak isterim. Nasipse tez zamanda üzerimden atacağım acemiliğimi. Zira iyi bir bisiklet kullanıcısı ve araba sürücüsü sayılırım...