Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cbr 125 i boyatıcam 4 karenajda kırık var arkadaşlar bi kac ustayla görüştüm ama cok ucuk fiyat verdiler.
yakınlarda motor boyatan yada bilen duyan var mı yazarsanız sevinirim
merhaba arkadşlar tecrübelerinizden faydalanmak icin acıyorm bu konuyu.
motorum cbr 125 2010 model bi ay önce bi anda marş yememeye basladı bi kac gün sonra düzeldi kendiliğinden. aradan zaman geçti ve suanda hiç yemiyor arada bi şans eseri alıyo marşı calısıyor. ben subap şıkırtısı duyar gibi...
merhaba abiler kardeşler silindir seti yada piston sekman için önerdiğiniz bi marka varmı? bi ara duymustum orjinalinden bile iyidir diye söylentiler vardı..
ARKADAŞLAR GEÇEN HAFTA HONDA TÜRKİYE'Yİ ARAYARAK CBR250R IN NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAGINI SORMUŞTUM. ONLARDA BİLGİLENDİRME İÇİN NUMARAMI ALDILAR VE ARADILAR.
MAKYAJLI KASA 2016 SEZONU İÇİN TÜRKİYE'YE GELMEYECEKMİŞ.
2017 GELDİĞİNDE DE FİYATI UCURURLAR DİYE TAHMİN EDİYORUM..
Merhaba arkadaslar cbr 125 motorum daki sorunu sizinle paylasip yorumlarinizi bekliyorum. Motor 10 bin devirden sonra boguluyolar siddetli bi sekilde sarsinti yapiyor bu durum dun basladi ilk calistirdigim sirada 2bin devirde rolantisi.
Motor gecen hafta mars basinca calismamaya basladi 2 gun...
arkadaşlar meraba motorun yag degişim zamanı geldiği için yag seviyesini bi kontrol edeyim dedim ve hiç yağ kalmamış ve ben bu halde 1000 km yakın sürdüm. daha önce böyle bi sorun yaşayan bizzat abim var motoru reftekiye oldu.
ben motoru bi kaç ustaya götürdüm sesini dinlediler yağ yakma sesi...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sifir-ayarinda-cbr-125-225226120/detay
Beyler 250 cbr 2015 model repsol makina daha 1.500 km 8.750 satılıyor. fotoğraflarda plaka bile yok daha nedn olabilir ?? bi sorunu varmıdır sizce? ihtiyaçtan satsa bile bu kadar düşükmü olur yav
bu aralar aklımda eski kasa cbr yi satıp yeni kasa almak var daha hoş görüntüye sahip oldugu için. 1 2 aydaha bekleseydim alacaktım ama aceleden eski kasa almak zorunda kalmısıtm.(2010 mdl) sizce aynı model motorun yeni kasasına geçmek gereksizmi olur üstüne 1.500 2000 daha koyup? suanda 250cc...
merhaba beyler düştüğüm zaman debriyaj manetim kırıldığı için orjinal olmayan bi mmanetle değiştirmiştim ama manetin takıldııgı yerde değişti. şimdi orjinal maneti taktırmak istiyorum yuvaya uymaz diyo bi kac arkadasım bilgisi olan var mı? kütüğüdemi değiştiricem