Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler
Yurtdışından Ekipman temin edebileceğimiz güvenli siteler nedir diye soracağım ( aliexpress. ebay ) bu tarz siteleri söylemenize gerek yok benim sizden rica ettiğim bildiğiniz Dainese & Alpinestars ürünlerini bulunduran ve türkiye ile alışverişte kargoda vs'de sıkıntısı olmayan...
Herkese Hayırlı günler diliyorum
Geçtiğimiz günlerde geçirdiğim ufak bir kazada kaskımın üstünde bulunan sağ havalandırma parçası ve arkada ortada acılıp kapanan airwing diye geçen bir parça var bu iki parçayı kaybettim nereden temin edebilirim bir bilgisi olan varmı ?
Arai rx7 Kask modeli
Montumu değiştireceğim fakat türkiye fiyatları cok fahiş durumda gibi geldi
yurtdışından sağlam temin edebileceğimiz bir site felan varmı yardımcı olabilir misiniz ?
Teşekkür ediyorum şimdiden .
Cümleten iyi akşamlar
Kask almayı düşünüyorum fakat türkiyedeki yüksek rakamlar olması gerektiğininde üstüne geldiği için bir araştırmaya girdim kendimce .
www.fc-moto.de Adında bir site buldum ve buradan yaklaşık %40 Ucuz bütün ürünler ?
Ben 382 kask gördüm DHL ile kargo toplam 442 yaptı...
Öncelikle Selamun Aleyküm Hayırlı akşamlar
İstanbul esenlerde oturuyorum yaklaşık 2 aydır motor kullanıyorum cbr 250 ile bir başlangıç yaptım
Çok şükür şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım
Varsa yakın çevrede arkadaşlarım toplanabiliriz :)
Saygılar
Hepinize Hayirli akşamlar
Sizlere birşey danışmak istiyorum bu konuda yardım almam gerektiğini düşünüyorum .
Siyah shark s700 kask kullanıyorum bu vizör sizce uyarmı yada mavisi ? Vizör İçin tıklayın
Vexo Speed Eldiven Hakkında bilgisi olan ? Eldiven için tıklayın
Son olarak Yamaha Kevlar...
Arkadaşlar Hayırlı geceler hepinize ;
Yardımınızı almadan önce okuyup kapatmayin en ufak bir bilginiz var ise paylaşın rica ediyorum sizden
CBR 250RR Motorum var Fakat motorumda gidonu sola kırdığımda sağ alt grenaj(sakal)'a sürtüyür , Artçı Aldığım zaman özellikle motor çökünce ön frene...