yenibiri11 kullanıcısının son içeriği

1. Y

50CC

tanımadığınız biri hakkında ön yargılı olmamanızı ve atıp tutmamanızı tavsiye ediyorum :)
  2. Y

50CC

Son olarak Küba Bluebird Pro'da karar kıldım; fabrika çıkışlı 80 cc ve otomatik olması tercih sebebim oldu. TK03'e de baktım ama İstanbul trafiğinde debriyajlı motor kullanmaya alışmak bana biraz zor gelir gibi
  3. Y

50CC

Aleykümselam peki tavsiye ettiğiniz bir model var mı fiyatı 40-50 civarında 0 olarak
  4. Y

50CC

Teşekkür ederim bütçemi biraz aşıyor dediklerinize katılıyorum o yüzden maksimum verimi alacağım bir scooter arıyorum
  5. Y

50CC

Öncelikle yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Daha çok ulaşım için düşünüyorum çalıştığım iş bir alışveriş mağazası kapanışlar bazen geçe kalabiliyor toplu taşıma benim için sıkıntılı. Yazdığını iki modele de baktım scooter yerine cup motor önermişsiniz bunun avantajı nedir scoootera...
  6. Y

50CC

Öncelikle merhaba, büyük ihtimalle forumda daha önce çokça gördüğünüz bir konu üzerine fikir almak istiyorum. İstanbul’da öğrenciyim ve aynı zamanda part-time olarak çalışıyorum. Günlük ortalama 50-55 km arasında yol yapıyorum ve bazen geç saatlere kadar çalışabiliyorum. Araştırma yaptığımda...

Yeni mesajlar