yekrem kullanıcısının son içeriği

1. Y

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

Şekil ve gidiş olarak çok hoşuma gitti ama parça fiyatları, servis gibi şeylerin yanında teknolojik olarak geride geldi biraz. Yurtdışında CBR'dan daha ucuz diye tercih ediliyormuş genelde fakat Türkiye'de tam tersi daha pahalı. 1775073301 Biraz daha göz gezdirdikten sonra R3'de kafama yatmaya...
  2. Y

Kawasaki 500 SE hakkında düşünceleriniz neler?
  3. Y

Aprilia'nın bakım masrafları mı çok oluyor?
  4. Y

Haziran gibi almayı planlıyorum, umarım o zamana kadar zam gelmez.
  5. Y

Sıfırında bir miktarının taksitli olması cezbediyor.
  6. Y

Hepsini peşin vermeyeceğim, kredi kartı + biraz nakit ile almayı düşünüyorum. İkinci ellerde tamamen nakit olduğu için oraya yönelmem biraz zor oluyor.
  7. Y

Peki uzun süre kullanım için önerir misiniz? Günlük kullanacağım için belki de hiç satmam diyorum çünkü.
  8. Y

Ankara'da da sanırım cbr 500 daha mantıklı bir seçim olur
  9. Y

Bayiler farklı fiyat veriyor diye duydum ama gidip bakmakta fayda var. Voge duydum fakat çevremde de hiç kullanan yok, CF'ye göre ne gibi avantajları var?
  10. Y

Ara geçiş motoru olarak düşünüyorum şuan,seneye değil ama belki iki sene sonra satıp yeni bir motor almayı düşünüyorum, aklımda Triumph RS 765 var.
  11. Y

Arkadaşlar merhaba, motosikleti yükseltmek istiyorum fakat nakit olarak elimde çok bir miktar yok. Şu an CBR 500 R, 450 SR ve Aprilia RS 457 düşünüyorum. Fakat fiyat farkları 450 SR ile çok fazla. Bu fiyat aralığında düşünebileceğim başka motorlar var mı? Taksit vs olması benim için önemli.
  12. Y

Full Set Ekipman Önerisi

Ehliyeti ve motoru alana kadar parça parça ekipmanı da alabilirsiniz. Ben daha çok şehir içi kullanacağım için Kask > Eldiven > Ayakkabı > Mont olarak tamamlamıştım ekipmanları. Düşük hızda düşüşlerde en çok el ve ayak zarar gördüğü için böyle bir tercih yaptım. Ayakkabılarda Shima, Forma, kask...
  13. Y

motomax indirimi hakkinda

bugün 3 parça olarak kask, mont ve ayakkabı siparişimden kask ve montu teslim aldım. ayakkabı için iadesi gerçekleşti
  14. Y

15k ya kadar tercihen yazlık sağlam korumalı eldiven?

Alpinestars SP-2 V3 kullanıyorum sliderı var diye tercih etmiştim, memnunum
  15. Y

motomax indirimi hakkinda

iade hakkında daha öncesinde size ulaşmışlar mıydı?

Yeni mesajlar