Yayan kullanıcısının son içeriği

1. Yayan

2003 model aprilia pegaso .Izmır.

Arkadaşlar ; Gri kırmızı renk 28605 km de Aküsü BC marka olarak değiştirilmiş. Lastikleri metzeller marka 4,8 mm diş kalınlığında Yağı castrol 15/50 Fren sıvıları ve soğutma sıvıları değiştirilmiş 9 /9 /21 itibari ile vizesi olan her hangi bir ceza ve vergi borcu olmayan 2003 model ; Her türlü...
  2. Yayan

Formula x lastik koruma jeli ....

Arkadaşlar ; Formula x lastik koruma jel ini şamriyal li ve tel jant lı motosiklet te uygulayıp kullanan var mı ??? Ürün hakkında ki tecrübe ve yorumlarınız neler dir ??
  3. Yayan

Ben metzeler tourance

Arkadaşlar , Aprilia Pegaso için f/p olarak uygun olduğunu düşündüğüm metzeler tourance Ön ve arka lastik almayı düşünüyorum Kullananlar bu lastik markası için ne derler?? , ne düşünürler ??? Aydınlatıcı yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim .
  4. Yayan

0,30 krs

650 CC tek silindirli motosiklet im şehir dışı şehir içi karışık km de 0,30 krs yakmak ta bu benzin sarfiyatı çok mu?????
  5. Yayan

Nedir bu GS alt motor dedikleri ?...

Cahilligimi verin bir çok cinlide olan ve çok güzel parlatilan bu GS alt motor nedir?? İn mıdır ? Çin mıdır ? Ne yi özeldir ? . Bakıyorum her üretici sıradan ohv veya soch motoru böyle pazarlıyor bakıyorsun 200 CC 16 bg veya 19 bg motor altı ustu. Bilenler bir anlativersin
  6. Yayan

İzmir de , çanta üstü port bagaj nerede satılır ve montaj yaptırılır ???

Sn ; arkadaşlar planlamakta olduğum bir yurt dışı gezi için arka çanta üzeri port bagaj ihtiyacım var .Bu İzmir'de bu aparati alıp taktiracagimiz bir yer var mı ? Bilenlerin yardımını rica ederim.

Yeni mesajlar