yawuz58 kullanıcısının son içeriği

1. yawuz58

Anlas capra mı Michelin pilot road 4 mü

Merhaba arka lastik alacağım arada stabil yolda kullanıyorum ebat 160 60 17 anlas capra rd mi Michelin pilot road 4 mü alayım ikisi arasında kaldım
  2. yawuz58

Dönüşümlü karbüratör nedir?

Arkadaşlar, bazı karbüratörler dönüşümlü tip olur bu dönüşüm ne işe yarar.
  3. yawuz58

Yağ değişim sonucu motordan gelen ses

Merhaba arkadaşlar 0 km motor aldım 2019 başında 250 cc hero,40 bin km şuan servis bakım yaparken motul 3000 koyuyordu ben o zaman yağdan anlamadığım için bir şey demedim sonra yağı kendim değiştirmeye başladım motul 5100,10w40 koydum 25000 km den itibaren,geçen ay castrol aldım 10w40 motorun...
  4. yawuz58

Zincir koptu

Merhaba arkadaşlar motorun zincirindeki Yuvarlak halkalar kopmuş İstanbul'dan memlekete geldim ses geliyordu yağlamak için durduğumda fark ettim şu anda dağ başında kaldım motor gidermi bu şekilde. Resim yükleyeceğim
  5. yawuz58

Araç su ısıtıcı

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz motosiklet ile geziye gittiğimizde heleki şu virüs varken veya ormana yada ıssız yerlere gidince insanın canı çay veya kahve istiyor buna çözüm olarak böyle birşey almak istiyorum lakin motorun aküsü 6 amper yeterli olurmu yada kullanan varmı böyle birşey...
  6. yawuz58

LS2 FF353 rapid medal

Merhaba arkadaşlar bu kaskı almayı düşünüyorum ama fiyatı yüksek geldi bu para eder mi sizce 465 tl https://www.hepsiburada.com/ls2-kapali-kask-rapid-medal-siyah-sari-kask-m-p-hbv00000t5ljf
  7. yawuz58

Otoparktaki yüzlerce motor

Merhaba arkadaşlar yeni motor alınca evimin yakınında 20 senedir gördüğüm ama hiç işim düşmediği için gitmediğim bir otopark var yeni motor aldım otoparklara bakmaya başladım otoparka bir girdim 100 civarında motosiklet var park edilmemiş sıkışık şekilde dizilmiş geçen gün bir haberde görmüştüm...
  8. yawuz58

motorun sıfır olduğu nasıl anlaşılır

merhaba arkadaşlar bir sıkıntım var daha önce hiç araç yada motosiklet alıp satmadığım için bilemiyorum pazartesi günü motor alacağım sipariş verdim bayiden bugün gelmiş geçen hafta gittim kapora verdim aklıma takılan bir şey oldu bu bayii bana motoru diğer bayilerden 1500-2000 tl daha ucuza...

Yeni mesajlar