Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese merhaba ; Bende sizler gibi gts 250 sahibiyim.. bgn canımı çok sıkan bir şey oldu arabanın birine arkadan bindirdim..:( bende bişey yok çok şükür.. yalnz motorumun ön kaput kırıldı ön çamurlukda kırıldı sanırım hepsinin değişmesi gerekecek değişmesi gereken parçalar ne...
Arkadaşlar herkese merhaba,bu yaz sym gts 250 motorsikletim ile istanbuldan bodruma eşim ile beraber tatile çıkmak istiyorum. motor 5000 km de ist- bodrum duzergahında tatile giden arkadaşlar ilk uzun yolum olucak fikirleriniz benim için önemli dostlar.. her türlü tecrubelerınızden faydalanmak...
merhaba arkadaşlar bir çok konuda bana yardım ettıgınız gıbı nu konudada yardımlarınızı beklıyıroum... eldiven almam gerekıyor.. tabii bu kendı ıcerınde farklı bır konu ne onerırsınız.. butcem cok degıl.. yanı 150 200 veremem daha uygun bıldıgınız kullandıgınız memnun kaldıgınız urunler varmı...
slm arkasadlar geçenlerde motorumun ön camını sürttüm ve çizdim.. içim çok acıdı...acaba camı değiştirmem mi gerekiyor.? çizik giderici bi takım yollar duydum işe yarayan varmı yardımlarınızı bekliyorum..
Merhaba akadaşlar..sym gts 250 yorumlarınızı beklıyorum suzukı burgman almayı dusunuyordum 2004 2005 ama baktım kı temızını bulmak cok zor.. bende gecen kadıkoyde bır magzada gordugum sym 250 yı cok begendım maxı scooter lar arasında boyut olarak assagı kalır yanı yok. ama perfonmasnını merak...
Merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldım.. bende içimdeki motor sevgısını bu zamana kadar bastırdım.. ama eşimle birlikte ıkımızın ortak kararı artık bir motor almak (bu arada onuda benı destekledıgı ıcın cok sevıyorum) suzukı burgman modelı ıstıyorum tabıkı fıyatlar bellı 0 alamıyacagım bunu...
Merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldım.. bende içimdeki motor sevgısını bu zamana kadar bastırdım.. ama eşimle birlikte ıkımızın ortak kararı artık bir motor almak (bu arada onuda benı destekledıgı ıcın cok sevıyorum) suzukı burgman modelı ıstıyorum tabıkı fıyatlar bellı 0 alamıyacagım bunu...