yaşlıveacemi kullanıcısının son içeriği

1. Y

Mağdur mu yoksa çakal mı?

Haklısınız bu tiplerden her şey beklenir, yeter ki bir kere ar damarı çatlamasın. Yaradan kuru iftiradan korusun. 1783586330 Hiç tanımadığın iki kişi seninle alakası olmayan bir olay için tartışıyor ve diğer işgüzar kapıları kilitleyip senin dışarı çıkmanı engelliyor. Biri şimdi savcılığa...
  2. Y

GPT Motordan Anlıyor mu?

Bende merak edip sordum, bana verdiği cevap. :cry: bil bakalım benim kullandığım motosiklet ne olabilir? Motosikletini tahmin etmeyi çok isterim ama hafızamda seninle ilgili böyle bir bilgi henüz yok (ya da gizemli kalmasını tercih ettin!).
  3. Y

Haklısınız bu tiplerden her şey beklenir, yeter ki bir kere ar damarı çatlamasın. Yaradan kuru iftiradan korusun.
  4. Y

Bu kameralar çıktı herkes izlenme kasmanın peşine düştü. Kadın hiç durmadan defalarca, aralıksız asansör çağırma düğmesine basıyor, elemanda böyle aralıksız defalarca basma asansör kendini korumaya alıyor deyip, yanlış görmediysem sadece kadının koluna dokunuyor, vurma yok. Burada asıl sorun...
  5. Y

4 Zamanlı Motorlarda 2 Zamanlı Motor Yağı İlavesi

Askerliğimi Sarıseki akaryakıt depo komutanlığında yaptım. Şu anda faal değil kapatılmış. Kimya mühendisi olduğum için laboratuvarda görevlendirildim. Gelen tankerler den numune alıp beylik bir iki test yapıyorduk yoğunluk, alevlenme noktası tespiti gibi daha teferruatlı testler Ankara da...
  6. Y

Park cezası

Sadece benim motosikletime ceza yazmışlar diye bir şey olamaz, her koyun kendi bacağından asılır diye bir atasözü var. Kaldırıma park etmişsin, zabıta da yazmış, o kadar. Kapının önünde ki araç kaldırımı işgal etmiyorsa ona ne diye yazsınlar? Zabıtanın yetkisinde bu tür cezayı yazmak, memur...
  7. Y

Yağı değiştiren usta dayağı hak etmedimi ???

Anladığım kadarıyla adaletli olmak için bir ustaya, bir kendine tokadı yerleştirmen lazım, eğer tokatla işi çözeceksen? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  8. Y

Kaza yapıp toplanmış motor alınır mı?

Güle güle kullan.
  9. Y

rodaj bakımı kaç km aralığında yapılır?

Üç, dört günde motosiklete binmeyi ver be kardeşim.
  10. Y

Motosiklet servisi açmak

1 - Artık hangi bölüm olursa olsun mühendislik dahil, mezun olan on kişiden, dokuzu kendi branşında iş bulması teorik ve pratik olarak mümkün değil. Maalesef iktidar eğitim ve öğretimi iş baskısını azaltmanın bir yolu olarak görüyor. Lisede kalmak kalktığı için herkes üniversiteye gidiyor...
  11. Y

Motosiklet servisi açmak

Bende makine mühendisliği okuyup, yazları motosiklet tamircisinde çalışıp, motosiklet tamircisi olmak istiyordum. Hayalimi yapmaya çalışıyorsunuz. Naçizane tavsiyem makine mühendisliğini bitirmeniz ve okurken de bir motosiklet tamircisinde çalışarak bu işi öğrenmeniz. Size makine mühendisi...
  12. Y

Yola dökülen yağ kazaya davetiye çıkardı: 3 yaralı

Haydaaaaa Hocam düz, yandan katılımların olmadığı, önünden otomobillerin gittiği yolda insan ister istemez pür dikkat gidemiyor, büyük bir ihtimal otomobiller oradan frensiz geçtiği için anlaşılma ihtimali az. Müsaadenizle Düz şehirler arası asfalt yolda gidiyordum, süratte malum benim 100 cc...
  13. Y

Motosikletli Arkadan Çarptı. Kusurlu Otomobil Mi Çıktı? Sosyal Medya Karıştı!

Motosikletli haklı çünkü o motosikletli. Motosikletli olmak haklı olmak için gerekli ve yeterli şart, bu kardeşimizde bu şartı sağlıyor.
  14. Y

Marmara Turu Ve Tavsiye Önerisi

Uçmak dereyi Çanakkale, Tekirdağ istikametinde geçmek daha zevkli çünkü bu şekilde gidince uçuruma daha yakın geçmiş oluyorsun öbür türlü uçurumla aranda bir şerit oluyor, kısacası adrenalin farkı.
  15. Y

Sonunda mt'ye kavuştum

Hayalinizdeki motosiklete sahip olmanız çok güzel ama çalışıp kendi paranız ile almanız daha güzel. Hayırlısı olsun, kazasız, belasız.

Yeni mesajlar