Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır, tamamen şehir içi kullanıyorum Motor temiz. Eğzoz kokusu artçıya rahat bir şekilde geliyor ve üstüne siniyor. Eğzoz çıkısını yönlerdirebilir miyiz acaba aparatla vs. çok dik sanırım ondan
1764365860
Hayır, tamamen şehir içi kullanıyorum Motor temiz. Eğzoz kokusu artçıya rahat bir şekilde...
ilk motorum böyle bir forum olduğunu öğrendim girdim kaydoldum, forumda yeni olmamda bunda ne gariplik var.
Fotografda internete modeli yazdım en gerçekci anlaşılabilir resim oydu diğerlei ilan resmi kadar net değildi eğzoz ve konumu gösterebilmek için koydum.
Konuya ciddiyim çünkü artçıyla...
Merhaba arkadaşlar,
Revolt RSX7 kullanıyorum ve bir sorun hakkında tecrübelerinize danışmak istiyorum. Artçı ile motor kullandığımda çok kısa — yaklaşık 5 dakikalık — bir yolculuk bile yaptığımızda bile üstümüze özellikle artçının üzerine yoğun bir egzoz kokusu siniyor. Üstümüzdeki koku bazen...