Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motoru alma amacım başlangıç olacak. İlk motorum olacak. Genellikle sokak aralarında dolaşırım arada bi caddeye çıkarım. Bana şekil değil dayanıklılık motoru lazım. Bu ikisinden hangisi daha dayanıklı ve güvenilir olacaktır sizce ?
Abiler kardeşler ben motora başlayacağım 250cc ye kadar tam supersport olmasa bile kurye gibi gözükmeyeceğim şekilli motor arıyorum. Chopper ( Cruiser ) motorda olabilir. Önerileriniz nedir ( Supersport olsa daha iyi olur :D )
Öncelikle önceden forumda böyle bir konu açıldıysa özür dilerim.
Motora başlayacağım yaşım 16 ve yeni yasaya göre alacağım ehliyette 125cc ye kadar motor sürebiliyorum ( 15 Bg )
Hem fiyatı ucuz hemde internette övenler var o yüzden Mondial 100 Mg superboy bana iyi geldi ayrıca vergiden muaf bir...
Bugün Yuki'ye gittim ve Forza 170'in üstüne oturdum gayet rahattı ama çok övülen bir motor değil onun aksine 125 MH Drift övenler çok ikisinin arasında kaldım fiyatları zaten çok yakın sizin fikirleriniz nedir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
Başlıktada görüldüğü gibi bugün gittim motorun üstüne falan oturdum gayet güzel bi motordu beğendim fiyatı falanda çok uygun sizin fikirleriniz nelerdir ?
Beyler yanlış yerde konu açtıysam kusura bakmayın forumda yeniyim.
Motora başlayacağım boyum 1.80 kilom 94 yzf r125 düşünüyorumda sizin önerebileceğiniz bir motor var mı ?
Veya yzf r125 ile başla mı dersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40...