yasincig kullanıcısının son içeriği

1. yasincig

Apartman da Motosiklet park sorunu yasal haklar.

Merhaba arkadaşlar hafta sonu yeni bir eve kiracı olarak taşınıyorum.Aslında apartmanın içine koymak istemiştim ama şimdi içerde gürültü olur 650 cc sesli çalışıyor diye, Fotoğrafta görülen sol taraftaki doğal gaz borusuna bağlayıp koymak istiyorum. Şimdi sorumuza gelelim.Yönetim Bana o...
  2. yasincig

Zincir basınçlı su ile yıkanabilirmi ?

Merhaba zinciri temizlerken gaz yağı kullanıyorum, sonra C2 yada C4 ile yağlıyorum. Temizlemeden önce sıcak ve basınçlı su makinesi ile yıkamak zincire zarar verir mi?
  3. yasincig

Cam üzerine montajlı rüzgar deflektörü hangi açı ile ayarlanmalı.

Merhaba motosiklet camı üzerine takılan rüzgar deflektörleri en iyi rüzgar koruması için hangi açıda olmalı.
  4. yasincig

Orta sınıf Motosiklet tartışması V- Strom 650 & Versys 650

Merhaba arkadaşlar Honda Forza 300 motosikletimi dün sattım, iki motosiklet arasında kaldım, V-Strom ve Versys bu iki motosikleti de kullanan arkadaşların önerisi nedir? Benim önceliğim konfor.
  5. yasincig

Akü nasıl eski haline döner.

Merhaba arkadaşlar,motosikleti 3-4 günde bir çalıştırmayınca akü basmıyor.Aşağıdaki ürünü aldım, bir kaç güne gelir, kullanım kitapçığında bakım gerektirmeyen akü diyor,o yüzden su falanda ilave edemiyoruz sanırım su ilave etmenin bir yolu varmı?Şimdi eski haline getirmek için nasıl bir yol...
  6. yasincig

2. El kask ?

Merhaba arkadaşlar, kaskımı değiştirmek istiyorum, sizce 2. el temiz düşmesi olmayan kask alınırmı. Sıfır fiyatları uçmuş, eşim ve kendim için düşünüyorum, sıfırı 4 bintl. olan kasklar 2. el 2000tl. civarı.
  7. yasincig

Elektrikli 3 tekerlekli Babam için gerekli :)

Merhaba arkadaşlar, babam geçirdiği felç ten sonra yürümesi biraz güçleşti, çok trafiğe çıkmıyacak,çarşıya pazara camiye gitmek için 3 tekerlekli 2 kişilik elektrikli bi vasıta arıyorum, aslında o üstü kapalı istiyordu , kral motorun grande diye bi modeli var lakin nihayetinde cin malı pek...
  8. yasincig

Yeni Motosiklet İstanbul'dan yolculuk.

Merhaba arkadaşlar, kaporamızı verdik, nasipse çarşamba günü izmir'den istanbul atatürk hava limanına gelip ordan motosikleti alıp döneceğim , muhtemelen alacağım motosikletin Hgs si yok malum istanbuldada bulmak zor peki avrupa yakasından anadoluya geçerken hangi güzergahı kullanmalıyım...
  9. yasincig

Disk paslanmaları

Merhaba arkadaşlar bi motosiklet alma arifesindeyim, lakin malum sitede alacağım motosikletin bakıyorum diskleri paslanmış, bu motorun diğer aksamları da paslanma ihtimali nedir, normal bi durum mu bu ?
  10. yasincig

Motosiklet takası hakkında !!

Merhaba arkadaşlar daha önce hiç takas ile satış yapmamıştım. Nasıl oluyor bilgisi olan anlatabilir mi, noter de önce ne yapmalı, satış ve alış ikiside aynıandamı yapılıyor satışta dikkat etmem gereken bir durum varmı. Teşekkür ederim.
  11. yasincig

Motosiklet kullanırken oluşan ağrı ?

Merhaba arkadaşlar, forumda araştırdım fakat uygun konu bulamadım farklı bölgelerden bahsedilmiş ama bende oluşan ağrıya uygun bilgi bulamadım. Motosiketim Yamaha Nmax scooter,ilk motosikletim ve alalı 8 ay oldu sürekli böyle, ağrı tam olarak sağ kol kürek keğimi içinde,sadece motosiklet...
  12. yasincig

Arka çanta sırt dayama alternatif?

Merhaba arkadaşlar, nmax motoruma Kappa 42n çanta aldım, orjinal sırt dayaması çantanın yarı fiyatına buna alternatif olarak kendim yapabileceğim bir şey varmı? Yapılabilecek malzemeler nelerdir ? Döşemeciler tek adresmidir bu konuda?
  13. yasincig

Merhaba motosiklet severler !!

Merhaba arkadaşlar, izmir'den katlıyorum. Yamaha Nmax 155 ilk motorumu 6 ay önce aldım, keşke 10 yıl önce motsiklet alsaydım diyorum, sağlıcakla kalın bir Motosiklet deyimi "Tekerinize taş deymesin".. :)

Yeni mesajlar