Yasin E. kullanıcısının son içeriği

1. Yasin E.

Ses Değişikliği

Kanuni Cup 100 Kullanıcısıyım motorun sesi birden daha tok çıkmaya başladı eskiye nazaran acaba neden kaynaklanıyordur?
  2. Yasin E.

Buji kablosuyla ilgili

Bende kanuni cup 100 var acaba orjinal yamaha crypton'un buji kablosuyla benim motorun buji kablosunu değiştirsem ateşlemeden daha iyi bir verim alırmıyım? Yoksa sadece bujiyi değiştirmem yeterli mi?
  3. Yasin E.

Motor tipleri hakkında..

Kafamda birkaç soru var cevaplarını merak ettiğim cevaplarsanız sevinirim :) 1) Tek silindir mi daha az yakar V-twin mi yoksa sıralı çift silindir mi? 2)Bu SOHC ve DOHC motor çeşitlerinden hangisi daha verimli ve az sorun çıkartır? 3)Bu silindir çap ve strok uzunlukları büyük oluncamı daha iyi...
  4. Yasin E.

Asos/Behramkale Gezisi

Nisan ayının ortalarında asos'a gitmeyi düşünüyoruz. Kimler gelmek ister veya gelebilirler?
  5. Yasin E.

Fark?

Herkese merhabalar Sormak istediğim ve merak ettiğim şu 75Hp 600cc 4silindir motor mu daha çok yakar 75 Hp 650cc 2slindir motor mu :silent:
  6. Yasin E.

Bergama

Arkadaşlar bana bergama yolu hakkında bilgi verebilirmisiniz giden arkadaşlar özellikler yardım ederlerse çok memnun olurum 1)Yol düzgün mü? 2)Çok tanker TIR vs varmı yollarda? herkese şimdiden teşekkürler..
  7. Yasin E.

Bisan Cup 100 mü kanuni cup 100 mü

Arkadaşlar bu hafta vergisiz olan bu 4 vitesli motorlardan alıcam allahın izni ile acaba hangi marka daha kaliteli ve hızlı bilenleriniz varsa yardım ederse sevinirim..