Yasin D kullanıcısının son içeriği

1. Yasin D

İstanbul'da Honda ve yamaha yedek parça satan yer nerede var?

İstanbul anadolu yakası için AYT motora bakabilirsiniz.
  2. Yasin D

Kask tavsiyesi

Motomax da indirimli fiber kasklar mevcut bi araştırın isterseniz.
  3. Yasin D

Rüzgar

Ahh o rüzgarınn benn. Pazar günü orta sehpadaki motorumu devirdi :'(
  4. Yasin D

Şarjlı lastik şişirme pompası

https://kaanelektronik.com/urun/sarjli-hava-pompasi-knmaster-lp200/?srsltid=AfmBOorOIaKHD0HpJ3gIMYj8WPSkOt0MBOxgxWzIBLMCshPobUxYm9fv Xİoami'ye okadar para vermek yerine bunu da alabilirsiniz. Gayet iyi bence.
  5. Yasin D

CB250R Uzatılmış Garanti: Sizce Değer mi?

Düşünmene bile gerek yok 6 ayda bir 2K para hiçbir şey değil uzat gitsin
  6. Yasin D

Deprem için Motosiklet ekipmanları

Aman aman abi olası bir İstanbul depreminde seriden ölmek için komple soyunurum bile. Hiç uğraşamam kaskla enkaz altında :D
  7. Yasin D

Hızlı Motor Satmak

Ben 2022 Modeli 85e koydum arayan soran yok. 1 kişi arasa 75e verecem "direkt 75 yazaydın demeyin o zaman 65 diyecekler"
  8. Yasin D

Elcik ısıtma tavsiyesi.

Bende bu ürünü kullanıyorum ellerim sıcacık takılıyorum bu soğuklarda.
  9. Yasin D

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Ne alaka ? Yanlışlıkla çarptığı için sorumluluğu yok mu?
  10. Yasin D

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Heh doluşmuş kuralcıdan cok kuralcılar. İstanbul da kaldırım harici motorunu park edebilen yiğit varsa bekleriz.
  11. Yasin D

Kadınların En Sevdiği Rakı

Beylerbeyi göbek.
  12. Yasin D

Beykoz'da servisin alkollü sürücüsünün çarptığı motosikletli genç hayatını kaybetti.

Vahh gidene demişler. Vuran numune umarım en ağır şekilde (hiç ümidim yok ama) cezandırılır. Allah yakınlarına sabır versin.
  13. Yasin D

Boyun Koruması Ne Kadar Gerekli?

Korumanın sıralaması olmaz, ben kullanmıyorum.
  14. Yasin D

Araba için kışlık lastik önerisi?

Merhabalar. Bugüne kadar burada aldığım bilgilerle aldığım kararlardan asla pişman olmadım o yüzden soluğu yine burada aldım :) 2010 Renault Symbol 1.5 DCİ model aracımız için kışlık lastik arayışı içerisindeyiz. 175/65R14 185/55R15 ebatları sizin kullanıp çok memnun kaldığınız marka/model...
  15. Yasin D

En iyi sprey boya markası?

Selamlaar... Motorumun fosforlu sarı demirini siyaha boyamak istiyorum. Boyacı 1500TL fiyat verdiği için kendim boyamayı deneyeceğim. Sizce hangi marka boya almalıyım? Boyarken nelere dikkat etmeliyim? Direkt sarı boyanın üzerine 2 3 kat siyah sprey sıksam tutar mı?

Yeni mesajlar