Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
150 cc tek silindir 4 zamanlı motoruma hangi yağı kullanmalıyım yaşadığım şehir deniz kıyısı bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini alabilirim.
Arkadaşlar Merhaba
Aklımda bir soru hem düşünüyorum olurmu olmaz mı diye. Şimdi benim kanuni seyhan 150cc motorum var daha önce her ne kadar şikayet ettiysem de zaman'la maddiyatında verdiği zorluklar nedeni ile sevmeye benimsemeye başladım şimdi motorumu servise götürüp bütün cıvatalarını...
Iyi aksamlar arkadaslar kanuni seyhan 150 cc nin km saatini dijital gostergesi olan tvs apaci yada farkli modellerdeki dijital gostergeler ile degistirile bilirmi kullanisli olurmu dusunce ve onerilerinizi ogrene bilirlimiyim
Selam arkadaslar kanuni seyhan 150 motorumun vittes gecislerinde sorun yasiyorum daha dogrusu motorla yollucuk yaparken gazi kesiyorum tak diye vuruyor tekrar gaz verdigimde yine cok asiri ses geliyor sanki bosluk var gibi zincir ayarinida yaptim fakat hala duzelmedi sorun nedir bilen var mi ...
Selamun Aleykum Hayırlı Akşamlar
Değerli Üstatlarıma Soruyorum Kanuni Seyhan 150 CC motorum var vibrasyondan ötürü çok sıkıntılıyım Apaci tvs 150 cc motora denk geldim
TVS 2011 Model 21.000 de
Kanunii Seyhan'ım İse 2014 mode 3.000 de kafa kafa ya takasa girsem pişman olurmuyum
Tvs nin...
Selam Olsun:
Arkadaşlar Kanuni Seyhan 150 CC Motorum var Motorda debriyaj Sıktısı var vittesler geçmiyor.Işıklarda Durduğumda Motoru Boşa alamadığım vittes değiştiremediğim için debriyaj sıkıyorum motor gitmeye devam ediyor fireni sıktığımda ise istop ediyor vittesde debriyajı sıksamda motor...
Merhaba arkadaşlar inş konu başlığını doğru yere açmışımdır.
Kanuni seyhan 150'lik Motorsikletim var ve bir kaç sorum olacak
1. Kırmızı ışıkta durduğumda vittes boşta yada debrajı sıkmış oluyorum istop ediyor
2. Devri 6500'ü geçtiğinde acayip bir titreme ve ses geliyor sanki 2 demir bir...
Selam Arkadaşlar Konu başlığını Yardım die açtım ama Şöyle bir şey sormak istiyorum bende kanuni seyhan 150 cc var bi arkadaşdada rks titanic 200 var benimle takas yapmak istiyor sizlerinde fikirlerini almak istedim sizce mantıklımı artıları ve eksilerini saya bilecek arkadaşlar varsa memnun...