yarım akıllı kullanıcısının son içeriği

1. yarım akıllı

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

ucuz motorlara da binmiyon ki ekipmana 10k ayırsan bile yeter. millet kıyafetini "olmamış jannom bizimla deyılsın" edasında eleştirmiyor ki, kötücbir senaryoda minimum zararı alamayacaksın diye eleştiriyor.. şimdi attığon fotoda dizi yere sürtsen sonra diz kapağın dönse bilmemne hoş mu? 😁 dizlik...
  2. yarım akıllı

Beyond the Realms of Death solosu >>>>> baya bi metal solosu
  3. yarım akıllı

Cevabı niye yapay zekaya yazdırdın amk ya.. Neyse kazasız belasız :D
  4. yarım akıllı

Krdş nasıl giyinirsen giyin, nasıl sürersen sür gerçekten burada kimsenin umrunda olduğunu zannetmiyorum. Dediğin de şov zaten? Trafikte niye teker yapıyon amk? Sence normal mi? :D Bunları yapıyon, sonra paylaşıyon, "ooo hakkını vermişsin zümkiii" diyen lavuklar doluşuyor, sonra sik sik 16-18...
  5. yarım akıllı

Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

Aprilia looksmaxxing yapmış ya bu ne güzel bi motordur... Suzuki için en iyi "all around" diyor videoda da zaten, en sportifi, en sorunsuzu, en iyi frenleme yapan, en iyi hızlanan, son hızı en yüksek olan, en iyi viraj yapan, en konforlu vsvsvsvsvsvs demiyor. Bunların hepsini en iyi pakette...
  6. yarım akıllı

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

geçmiş olsun. 2x2 motor da manyak fikirmiş he :D
  7. yarım akıllı

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

Benim düştüm dediğim de, motor düştü he ben atlayıp kurtuldum, dizim mizim değmedi bile yere yani. Aq motoruna öyle bir koruma demiri yapmışlardı ki viraja 10 derece yatsan sürtüyordu. Sıfır Hornet 750'ydi motur ama bebekler bebeğiydi xD Yine sen birkaç kere düşüp atlatmışsın abi ben korkuyorum...
  8. yarım akıllı

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

Sürmeyi sürücü kursunda öğrendim, sadece sekiz yaparken 1 kere düşmüştüm.. Trafikte henüz düşmedim çok şükür..
  9. yarım akıllı

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Offfff olum ne motor ya.. Yuvarlak far olacak ağabey net nettttttttt.. Ama bi XSR900 değil tabi. XSR900 de bi Z900RS SE değil.. Peki Z900RS SE bi R12 NineT midir? bilemiyorum bak. O 4 silindir kendini yırtacak falan bunlar güzel şeyler, diğeri de çok yakışıklı mq.. Takdir sizlerin.
  10. yarım akıllı

Zafer AK çay firkete dönüşü

kafama silah dayasalar böyle bi mesaj yazmam
  11. yarım akıllı

Stop çakar takmak istiyorum

ne bilim, benim gözümü alıyor zaten bi de gözlük takıyorum. kaska yeleğe motora reflektör döşe olmuyo mu
  12. yarım akıllı

Stop çakar takmak istiyorum

bence takma küfür ederim yoksa
  13. yarım akıllı

İzmir Çıkışlı Ege Turu

muhakkak efes antik kentine git
  14. yarım akıllı

Polis memuru motosikletin üzerindeki orjinal stickerları sökmesini istedi

ya vstromu vespayı kim niye çevirsin dayı

Yeni mesajlar