yarasa0016 kullanıcısının son içeriği

1. yarasa0016

Benim Yıldız Olmamı Istermisin ?

arkadaşlar çok Merak Ediyorum Ne Olur Konumu Kilitlemeyi Bu Soruyu Diğer Aptal Sitelerde Sormak Istemiyorum Burda Bi Aile Ortamı Oluştuğu Için Soruyorum üniverstelerin Futbol Takımına Nasıl Giriliyor Oynanaınız Warmı Nasıl Girerim Kim Bilri Birgün Beni Barcelonada Görürseniz şaşırmayın
  2. yarasa0016

16 Yaşında Race Aşığı Bi Bakarmısınız ?

Abiler Ben 16 Yaşındayım Ve çoçukluğumdan Beri Topladığım Hastası Olduğum Race Nin Parasını Bugün Bitirdim Param 10000 Ytl Sizde 600 Cc Racelerin Honda Yada Yamahanın Normal Fiyatları Nasıldır 5-6 Milyara Güzel Bi Motor Bulabilirmiyim Kazıklanmak Istemiyorum.
  3. yarasa0016

Ybr 125 Den Kawasaki Sesi

arkdaşlar Benim Ybr 125 Var Ben Ybrden Kawasaki Sesi çıkartmak Istiyorum Hani şu Hooonn Hoonn Edenlerden Nasıl Yapabilirm
  4. yarasa0016

Mobiletten Anlayanlar Buraya

herkese Merhabalar Abiler Ben Motordan Sıkıldım,artık Farklı Birşeyler Yapmak Istiyorum,bende Mobilet Düzmeye Karar Verdim Ama Hiç Anlamam Ama Onu Için Sizden Yardım Istiyorum Düzmek Için Gerek Olan Parçaları Yazarsınız Sevinirim Yada Bildiğiniz Mobiletle Ilgili Yardımm Alacağım Bir Site...
  5. yarasa0016

Acil Yardım Yoksa Bayramda Motorla Gezemeyeceğim!!!

abiler Bana Acil Yardım Benim Motorum Yamaha Ybr 125 Motoru çalıştırıyorum Geziyorum Filan Dolayşıyorum Sonra Motoru Söndürünce çalışmıyor Yarım Saat Belki Aralıklarla Marşa Bastım Sonra Birden çalışıyor Ve Bu Hep Böyle Sürüyor Neden Acaba

Yeni mesajlar