YakupAlp_01 kullanıcısının son içeriği

1. YakupAlp_01

Yakup Kardeşiniz Yeni Motor Aldi :)

Merhaba abilerim oncelikle yasim 17 taaa eylul ekimde konu acmistim ve sonunda bugun motosikletimi aldim ve sizlerle paylasmak isterim ve mt 125 kirmizi aldim daha iyileri sizin olsun insallah :) https://ibb.co/9wFR1zT https://ibb.co/8dn7jyQ https://ibb.co/PGS49HZ
  2. YakupAlp_01

Topladigim ekipmanlar nasil ? İnternetten kask alınırmı ? GoPro tavsiyesi

Herkese merhaba abilerim çoğu kişi adam gibi konu açmamı söylüyor çok troll olduğum söyleniyor bende artık boş yere konu acmiyacagim ve buna söz veriyorum neyse gelelim konuya Birde internetten kask alınırmı yani atıyorum kask olmadı iade vs zor mu olur ? Kask olarak bunu düşünüyorum AGV...
  3. YakupAlp_01

Mt-125"e en fazla ne kadar verilir ?

Sizce ne kadar verilir ilk motosikletim olucam 4-5 ekipmana ayırdım ne kadar verilir en fazla mt-125"e ne kadar verilir ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ---------- Cevap yok mu yaw
  4. YakupAlp_01

Kaza anında neden hemen kontak kapatılıyor ?

Merhaba değerli abilerim az önce 06Doruk adlı bir motovloggerin kaza anını izledim daha doğrusu videolarını izliyordum ve kaza yaptığını gördüm ve motordan düştü direk kontağa koşup hemen kapattı sadece bu abimiz değil tüm kişiler öyle neden kapatiyorlar kapatmazsak ne olur ? ----------...
  5. YakupAlp_01

(SS'li)Troll konu yazmıyorum,Troll biri degilim ! (YakupAlp-Angarada bir adanali )

Merhaba abilerim en son açtığım konuda çok linç yedim troll olduğumu düşünen var öncelikle şunu belirteyim ben çok çabuk fikir değiştiren insanım mesela bugün kral almak istiyorsam yarın Ducati almak isterim böyle bir insanım lütfen anlayış gösterin tamam MT 25 R25 seri motor ama 17 yaşında bir...
  6. YakupAlp_01

R25-MT25 ile baslanilirmi ?

Herkese iyi forumlar hic motor tecrübem yok bir kere amcamın 3 tekerlekli elektrikli motoruna binmistim 5 km kullandım onun dışında hiç tecrubem yok eğitim almadan baslanilirmi eğitim şart degilmi ?eğitimsiz başlasam ne olur ?Herkese iyi forumlar :)
  7. YakupAlp_01

Yüksek egzozla gezen tayfalardan bıktım yaw

Yaw sabahın 6 sı adam bir bagtiriyor ödüm patladı tamam bizimde hoşumuza gidiyor ama bukadarda değil yaw :)
  8. YakupAlp_01

Yamaha Baydardan (Ankara bayi) memnunmusunuz

Herkese iyi forumlar abilerim mt125 almaya niyetliyim ama kafamda şöyle bir sorun var servis olarak sorun var yani atıyorum bakimini,Allah korusun bı kaza oldugunda veya düşürdüğümde vs neyse Ankara'da oturanlar yada Ankaranin çevre illerinden gelenler memnun musunuz Ankara'da oturuyorum onun...
  9. YakupAlp_01

600RR İle başlanılır mı (Troll konu değildir)

merak ettim bugün bir videoda gördüm aklıma yattı kullanıcılar seri olmadığını söylüyor yani seri ama 600cc bandına göre seri değilmiş siz ne diyorsunuz bu işe yani ben başlarım ama yas daha 17 :pr: başlayanlar var eğitim dahi alsak başlanılır mı iyi forumlar :) Troll Konu Değildir Meraktan...
  10. YakupAlp_01

Elektrikli motor tavsiyesi

Ne yapıp ne edip ailemi ikna ettim elektrikli motora yaşım 16 (4 ekimde 17 ye girecem ) şarjı uzun gitsin hizi 45 felan yeter oldugunu düşünüyorum bizim buralar dağ bayır yokuşlu arada ana yola çıkarım belki arada cevreyoluna (Ankara'da oturuyorum yani Ankara çevre yoluna çıkarım) ekmeğe suya...
  11. YakupAlp_01

Ailem motora karşı lütfen yardım :( (17 yaşındayım sayılırım )

Herkese hayırlı geceler kazasız belasız sürüşler dilerim :) Yasim daha 16 ama 4 ekimde 17 ye girecem ehliyete yazılacam Annem babam hepsi karşı ne zaman motor konusunu açsam kızıyorlar küsüyorlar lütfen yardım edin benim tüm arkadaşlarımda motor var birtek bende yok yardım edin ne yapabilirim...

Yeni mesajlar