xtutkumxx kullanıcısının son içeriği

1. X

bilgi lütfen arora

selamun aleyküm arkadaslar.arora ar125-48 yebere almayı dusunuyorum.ybr nin factor kasasndan yani.kullananlar varsa bilgi verebilirmi?nasildr ariza verirmi?ise gidip gelmek icin arada gezmek icin kullancam.bakimini gunu gelmeden yaptiririm her motorda yaptgm gibi.kullananlar varsa tavsiye...
  2. X

2004 yamaha ybr kullanicilari yardim lutfen

S.a arkadaslar.allah nasip ederse iki gune motosiklet alcam.ikinci el.yamaha ybr 125 almayi dusunuyorum.buldum bitane 2004 model 35000 km de.motor yeni yapilmis.sizce yararmi?sahsi kullancam motoru.kullananlar varsa yorumlarinizi yazarmsnz.sizce almalimiyim?simdiden tesekkurler cevaplarnz icin:)
  3. X

Acil yardım...

Arkadaslar kuba xf 139 kullanan varmi??almayi dusunuyorum yardmci olursaniz sevinirim.saglamlgi nasl?yolda brakrmi?uzun yolda şişme bogulma yaparmi?cevaplar icin simdiden tesekkurler...emin olun yorumlariniz onemli ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  4. X

Cbf 150-tvs apache rtr 150

Selamun aleyküm arkadaslar.kafama takilan bi soru var simdiden cevaplariniz icin tesekkurler cok faydasi olcak bana emin olun.cbf 150 mi aliyim tvs apache mi?kafamda 3 tane motor vardi.cbf ybr ve tvs vardi.ama ybr yi eledim.iki sene kullandim saglam motor.ama bana gore cılız geliyo ya.bu yuzden...

Yeni mesajlar