Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
... 2015 Kışına girmeden metzeller me 22'leri bizim eşek arısına daha yeni takmıştım. Üzerine bi Lastik daha değiştirip 80.000 km yapacağımı :pr: hemide bu işten para kazanarak nerden bileydim. Onlar da bitti. Kapalı alanda takılmaca yapıyordum Geçmişi yadederken bunu da buraya bırakayım dedim ...
Sabah sabah aradığım videoyu buldum sanırım. Bir ara kamyon lastiği altında kask ne kadar koruyabilir gibi bakınmıştım. Çok talihli... https://static.59saniye.com/videos/2018/06/08/20180608070201-2010_480.mp4
Arkadaşlar herkese selamlar.
Daha önce evime fare girmesi üzerine ihtiyaçtan görüntü almak sebebiyle keşfettiğim bir uygulamayı sizlerle paylaşmak istedim. Dün itibarıyla yan daireme hırsız girip benim de kapımı zorlamalarından dolayı aktif kullanıma açtım tekrardan . Camiamızın da gözünden...
Selamlar herkese. TVS apache RTR 150 kullanıcısıyım.
motorumuzun bakım aralığına kadar belli bir oranda yağ eksilttiğini varsaysak,eksilen yağ yerine, bakıma az bir zaman kala (200 / 300 / 400 km olduğunu varsaysak -motorumda 10 işgünü civarı- 1500'de bir değişim yapıyoru) zamanında...
Spor yaparken çatlayıp kırılan bileğimin Toplamda bir buçuk ay alçısız geçen yaklaşık 25 günü sonrası iyice iyileştiğini hissederek arkadaşımla Şile istikametine biraz gazlamaya karar verdik. Motorla olan görece uzun ayrılığımın biraz dinmesi umuduyla, Biraz da alışıp üzerimdeki ölü toprağını...
Merhabalar. Forumunuzdan yaklaşık üç ay kadar önce, almayı düşündüğüm ilk motosikletim hakkında araştırmalar yaparken haberdar olmuş ve şu an kullanıcısı olduğum, TVS Apache RTR 150 motorum hakkında 1500'ü geçkin 'girdi' görmemle gerçekten büyük bir memnuniyet duyarak bu ve alternatif motorlar...