Xier kullanıcısının son içeriği

1. X

250NK Lanetli Arıza!

Sonuç olarak arızanın çıkış sebebi ve güncel sorunun çözümü için bir öneriniz var mı? 1766486568 Bahsettiğiniz "2 çıkışlı sensör" kavramını anlayamadım biraz daha detay verme şansınız var mıdır? Miss fire uyarısını ayrı çözmeye çalışıyorum ısı müşürü'nün arızasının ayrı olarak çözmeye...
  2. X

250NK Lanetli Arıza!

Bir tek soketlerin içerisini inceleyemiyorum çünkü motorun kapalı yapısı el ile ulaşmayı muazzam şekilde engelliyor, yukarıda da belirttiğim gibi kablolarda kırık vb. yapılar görmedim, elektrik tesisatının neredeyse %90'nı ısıya dayanıklı bantlarla çevrelenmiş halde açıp bakmak imkansıza yakın...
  3. X

250NK Lanetli Arıza!

OBD2 cihazım olduğu için hata kodunu kendim siliyorum fakat kodu silsem de tekrardan oluşuyor. Özetle bir yerlerde bir şeyler düzgün çalışmıyor ve yarın öbür gün daha büyük bir sıkıntı olarak karşıma çıkacak.
  4. X

250NK Lanetli Arıza!

Merhabalar, 2023 model 14 bin km'de 250 NK sahibiyim eylül ayında saatte 140km/s hız ile giderken motor bir anda stop etti, bacaklarımın arasından ince bir "zırrr" sesi duyuldu, hız göstergesi 155km hız gösterdi ve başladı süzülmeye. Motoru sağa çektim indim warnings kısmını inceledim herhangi...

Yeni mesajlar