Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üzerinde 67mm tek segman piston ve silindir vardı tek segman arazide fazla sıkıştırdığım için kaçırma yapıyor o yüzden çift segman 65.5 piston atıyorum o da silindirden bi 4mm uzun
1754905636
motosiklet cg değil x treme fakat ben sıfırdan balansörsüz cg motoru topladım arazi için onu da şase...
65.5 15 perno kısa stronglu (tek segmanla aynı boyda) çift segman piston bulabildim zor da olsa gerek kalmadı alttan veya yukarıdan uzatmama ama teşekkür ederim motoru toplayıp test edince performansını vb. fotoğraflı bir şekilde yaptıklarımı sizinle de paylaşayım belki birinin işine yarar.
Herlese merhaba elimde cg kelle motoru var piston silindirden 4mm yukarıda kalıyor eğer pistonu sildirirsem segmana çok yaklaşıyor. Silindirin altına 4mm flanş koyarsam herhangi bir sorun yaratır mı? Benim düşüncem egzantirik horozlara tam basmaz gibi ama sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum...