Wuamell kullanıcısının son içeriği

1. W

11.11 Aliexpress alışverişi

Bildiğiniz ya da hatırlayacağınız üzere 11.11 indirim dönemi açıldı ancak maalesef ülkemizde indirim değil zam olarak uygulanıyor. Aliexpress’i bir yoklayayım dedim ve görseldeki cicileri aldım. Çin ithalatçılarına ürün değeri bedelininin 5-10 katı para vermek niyetinde değilim. Gördüğünüz...
  2. W

Plakama devamlı HGS ceza gelmesi

Merhaba arkadaşlar Plakama her hafta 2-3 adet hgs kaçak geçiş cezası geliyor. Cezalar sadece Boğaziçi köprüsü olarak görünüyor ve haftalık toplu iptal ritüeli için HGS çağrı merkezini arıyorum. Plakam kopyalanmamış ancak bir aracın plakası çok yakın olduğu için kamera okuyamıyor denildi...
  3. W

Bu ciğerden hızlısı yok

Memleketim Antep’de bir kebapçıdan VIP hizmet. Yumurta topuk hayabusa 😁 https://youtube.com/shorts/xvzZJ3OX2vc?si=AfnH2E5z5hjnfz9D
  4. W

Sezon geldi çevirmeler başladı

Arkadaşlar merhaba İstanbul’da farklı lokasyonlarda her gün çevirmeye giriyorum, dikkat ettiğim nokta sadece motorcuları çeviriyorlar. Eksiği gediği olanlar dikkat.
  5. W

Abus Kilit Sabitleme Aparatı

Herkese tekrar merhaba Durum raporu vermek gerekirse herşeyi tamamladım ancak kilit kaldı. Motorumu dışarıda bırakacağım için kilit için yer yapmam gerekiyor, bina girişine aşağıdaki gibi bir çözüm uygulamam gerekiyor, bu aparat ile yada varsa önerebileceğiniz farklı bir yöntem varsa...
  6. W

Disk kiliti / Zincir / Takip Cihazı

Merhaba İlk motorumu sipariş ettim, kapalı garajım olmaması nedeniyle gelmeden güvenlik ekipmanlarını hazır etmem gerekiyor. Bu nedenle zincir disk kiliti ve takip cihazı ihtiyacım var. Youtube’daki lock picking lawyer sağolsun manyak etti beni, kesilemeyen ya da çok zor kesilen zincir var...
  7. W

Sıfır Motor Alış Süreci Bilgi

Arkadaşlar merhaba Motor piyasasını bilmememden kaynaklı ilgili süreç hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim. Şöyle ki oktay motor 500tl dosya masrafı istiyor, tam olarak anlayamadım nedenini, onun dışında noter ve plaka masrafını müşteriden talep ediyor. Başka biryere sormadığım için işin...
  8. W

Kask takmıyorsan buyur;

Merhabalar Forumda bu konuda müthiş bilinç olduğunu görüyorum herkes eminim kask takıyordur. Mutlaka yaşamak gerekmiyor değil mi? İnsanlarda tecrübe genellikle 3 yolla oluyor; 1. Duyarak görerek öğrenerek yani endirek tecrübe 2. Yaşayarak yani direk tecrübe 3. Hem endirek hem direk tecrübe...
  9. W

Köprü üstünde fırtınada motorcuya siper olan polis

Bugün ekşide gördüm, kral harekettir tebrikler https://mobile.twitter.com/ononhareket/status/1214287963573633025?s=09