wrangler kullanıcısının son içeriği

1. W

Yeni aldığım ama kullanamadğım kaskımı satıyorum

Yeni aldığım ama kullanamadğım kaskımı satıyorum FİYATI DÜŞÜRDÜM AB (avrupa birliği ) kalite belgesi CE belgelidir.AB motor kask standartlarına uygundur.Çizilmez,kilitli Ön koruma camı,alev desenli,yanak padleri çıkartılabilir,DOT onaylı ve taşıma kılıfıyla beraberdir.Kaskın bedeni Medium (M)...
  2. W

ybr 125 ile ilgili bi bilgi istiyorum

ben 2.el ybr 125 almak istiyorum fakat rodajı iyi yapılmamış olmasından endişem var eğer rodajı iyi yapılmamışsa motoru nasıl acıcaz? nasıl etki eder?Bu motorun max hızı nedir?ayrıca alt viteslerde devri iyice yükseltip motoru bir güzel sıkıştır ve öyle vites büyüt demiş sitede bi arkadaş bu...
  3. W

yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar 2004 ve öncesi ybr 125 max hızı ile 2005 ve sonrası max hızları nedir? 2004 oncesınde 13.2 hp ıken 2005 sonrasında 10 hp bilgisi olan varsa teşekkürler
  4. W

sağlık raporu nedir, nereden alınır?

ehliyet için gereklı evrakları bugun tamamladım fakat sağlık heyet raporu dediği acaba herhangi bi yerden aldığım rapor geçerli mi yoksa heyet falan ney sabıka falan hepsini hallettim bi bu kaldı kafam karıştı heyet olunca.:silent:
  5. W

Arkadaşlar asyamotor as 125 t yada mondial 125 zs bi yardım edin lütfen

ikisinden birisini alıcam acaba yardımcı olur musunuz sizce hangisi daha iyi. eğer bunların dışında onerılerınız varsa paylasın cok fazla malıyetı olmayan motorlardan yorum yapan herkeze tşk.

Yeni mesajlar